Girona

Les primeres sortides, del filial

Moviments. El Girona, pendent d’anunciar les primeres incorporacions i d’intentar accelerar alguna baixa per tenir marge, traspassa el jove extrem Gonpi al Cornellà

El Girona té la necessitat de despendre’s d’alguns futbolistes amb contracte per tenir marge en el límit salarial, cosa que no li és fàcil, i ha d’encetar encara el capítol d’altes. Per anunciar fitxatges, no li és imprescindible haver enllestit baixes, però de moment encara no n’ha fet públic cap, i això que en té de ben encarrilats com el retorn de David Juncà, lliure del Celta, o l’arribada de l’argentí Darío Sarmiento via City. S’hi podria afegir un altre retorn, el d’Aleix García, avançat per Mundo Deportivo. Els primers moviments confirmats, però, són al filial. Després de cedir Jandro al Granollers –també rep Marc Fuentes, fitxat de la Damm pel Girona–, el club va anunciar que Gonpi se’n va al Cornellà (1a FEF). En el cas de l’extrem, però, no és una cessió sinó un traspàs –amb variables de futur– d’un jugador de 21 anys que va debutar en la copa amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)