Espanyol

Estrena amb incògnites

Pretemporada. Els blanc-i-blaus encaixen una derrota en el primer partit de preparació contra Las Palmas. Duel pla en què ha faltat contundència a les àrees i desplegament de joc

Espanyol 0 Las Palmas 1

ESPANYOL:Oier, Víctor Gómez, Calero, Cabrera, Dídac; Pol, Mérida; Embarba, Melendo, Melamed, RDT. També van jugar: M. Llambrich, Lluís, Pedrosa, Darder, Wu Lei, Vadillo, Diego López, Vargas, Alejandro, Nabil, Omar, Gori.LAS PALMAS:Valles, Sergio, Ferigra, Curbelo, Lemos, Fabio, Navas, Pañaranda, Cardona, García, Moleiro. També van jugar: Raúl, Ale Díez, Álex Suárez, Aridai, Maikel, Mujica, Kirian, Unai Veiga, Pejiño, Diego Guti, Mendes, Isaac.GOLS:Rafa Mújica (80’).ÀRBITRE:Manrique Antequera. T.G: Curbelo (4’); Pol Lozano (36’).

L’Espanyol ha començat la pretemporada perdent contra Las Palmas en un duel pla que hauria d’haver acabat sense gols. I és que cap dels dos equips va ser mereixedor d’aconseguir el triomf. Típic partit de pretemporada, espès i difícil de mastegar en què les cames pesen molt més del que dicta el cap. Vicente Moreno, contagiat de Covid, no era a la banqueta, on el va substituir Dani Pendín. És igual. El duel va servir per fer quilòmetres i repartir minuts entre tots els convocats. Especialment meritori van ser els minuts de Víctor Gómez. El lateral dret, que torna després de la seva cessió, va ser un dels destacats del partit amb la seves ganes d’agradar. El seu futur a l’Espanyol és una incògnita, com també el de Matías Vargas i Vadillo, que van sortir en la segona part i no van aportar cap detall definitori sobre la resta del bloc. RDT, que va jugar la primera part, era una illa al davant, desendollat de qualsevol acompanyament. Només Embarba va intentar trencar la defensa canària.

Els minuts anaven passant amb un rival contemplatiu i un Espanyol que no trobava la manera de trencar el partit amb una ocasió clara. El detonador va arribar a deu minuts del final. Jugada vertical de Las Palmas. Aridai va despenjar una pilota entre els centrals que va recollir Rafa Mujica. El davanter en va tenir prou amb un suau cop de cap per orientar-se la pilota i clavar un xut sec i col·locat que va superar Diego López. Gran definició per fer avançar el conjunt canari. Wu Lei va buscar la rèplica al cap de dos minuts però va topar amb el porter. El xinès és voluntariós en l’esforç però continua sent massa matusser en la definició.

La derrota va ser un càstig massa dur per a l’Espanyol, que, això sí, va pagar la seva falta de contundència a les àrees i un pobre desplegament del seu joc. Una estrena amb incògnites que caldrà anar dilucidant amb els propers partits de pretemporada. Uns duels de preparació que hauran d’indicar cap a on camina aquest Espanyol, orfe de fitxatges, però que ha de mostrar una moral ferotge en el seu retorn a l’elit. El primer tast estiuenc ha estat amarg, però ningú traça un projecte a finals de juliol i menys en el primer partit de pretemporada. Temps al temps.

ELS VESTIDORS

Cal estar tranquils, això només acaba de començar, i en els pròxims partits ja es veuran més coses
Dani Pendín
Segon Entrenador Espanyol
Hem de ser més fins a les àrees, cal corregir coses, però anem pel bon camí tot i perdre
Leandro Cabrera
Defensa de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)