Girona

Gosbi, nou patrocinador principal del Girona

L’empresa gironina especialitzada en nutrició animal firma un acord per tres temporades amb el club

El Girona té un nou patrocinador principal. És l’empresa gironina especialitzada en nutrició animal Gosbi, que ha firmat un acord amb el club blanc-i-vermell que els vincula per a les tres pròximes temporades. La companyia estarà present a les samarretes de joc i d’entrenament del primer equip, però també a la indumentària dels equips del planter, del futbol femení, de l’equip Genuine i dels veterans. Tots els equips lluiran diferents lemes relacionats amb la companyia. Gosbi, una empresa familiar creada el 2003 amb seu a Santa Llogaia d’Àlguema, és present en més de 30 països.

El Girona va completar tota la temporada passada sense cap patrocinador a la samarreta. L’últim havia estat Marathonbet, durant dues temporades (2018/19 i 2019/20), a partir d’un acord global amb el Manchester City. Ara, l’acord és propi del Girona, i amb una empresa del territori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)