Espanyol

La felicitat de Miguelón

Pretemporada. El lateral dret ha tornat a jugar un partit després de cinc mesos lesionats per una operació al recte anterior de la cama esquerra

L’Espanyol va jugar ahir el seu primer partit de pretemporada davant Las Palmas. Partit fluix, gris i típic d’una fase de preparació on els blanc-i-blaus necessiten millorar moltes fases del seu joc. Més enllà d’això, la notícia positiva de la jornada va estar en el retorn de Miguel Llambrich ’ Miguelón’. El lateral no jugava un partit des del passat 14 de febrer a Son Moix on va caure lesionat. Un cop del destí que el va apartar de la competició en un moment clau de la temporada i quan ja s’havia apoderat de la titularitat al lateral dret. Ahir, es va tornar a sentir futbolista jugant la segona part davant Las Palmas. Va degustar les sensacions de trepitjar la gespa, fer esforços en un partit i veure com l’estabilitat de la seva cama responia amb rigor. “Em trobo molt bé i estic preparat”, explicava 24 hores abans del duel. I és que el futbolista va haver de passar per quiròfan per solucionar una lesió al recte anterior de la cama esquerra. Treballs exhaustius i de prevenció a l’estiu pautats pels metges l’ha fet tornar amb confiança i és que el contrapunt a la primera derrota de la pretemporada va ser la felicitat de Miguelón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)