Espanyol

Dídac Vilà: “Aquest any serà partit a partit”

Pretemporada. El mataroní evita parlar d’objectius i es concentra en degustar les 38 jornades de lliga en el retorn a primera. “Anímicament la situació ha canviat, venim d’un any amb moltes alegries”

Dídac Vilà encara el seu últim any de contracte com a jugador de l’Espanyol. El mataroní, als seus 32 anys, s’ha vist relegat a un rol secundari per la progressió d’Adrià Pedrosa, amo del lateral esquerre. Tot i això, les ocasions en què se l’ha reclamat ha mostrat un bon nivell tot i les crítiques ferotges a les quals s’ha vist sotmès. El mataroní té aroma a passat. Està en la filera dels futbolistes prescindibles i viu el seu epíleg blanc-i-blau sota l’ombra de la sospita com ho van fer Javi López o Víctor Sánchez. El director Esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, el va renovar dues temporades tot i consumar-se el descens, i això el fa estar en el punt de mira. El seu futur és incert i diversos clubs ja han trucat a la seva porta per conèixer el seu interès per fer les maletes. De moment segueix a casa conscient que les aventures, com aquella que va viure quan era jove al Milan no sempre venen acompanyades per la felicitat. De moment només contempla el seu futur en blanc-i-blau i viure aquesta fase de preparació amb la intensitat que requereix el retorn a primera. Tenir un pare entrenador d’atletisme marca molt.”L’objectiu és anar sumant minuts perquè les sensacions vagin arribant i estiguem més sincronitzats”, ha recordat el mataroní en una entrevista amb els mitjans oficials del club. En aquest sentit, el lateral veu com les pretemporades han canviat des que va debutar a l’estiu del 2008. El lateral considera que l’equip parteix d’una bona base psicològica. “Anímicament la situació ha canviat, venim d’un any amb moltes alegries” i quant a l’objectiu del curs té clar que seran cicles de 38 moments. “Aquest any serà partit a partit i anar a cada duel amb il·lusions renovades. Cal esprémer al màxim cada jugada i aquesta serà la línia”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)