Espanyol

Dues baixes més

Mercat. El club blanc-i-blau fa oficial les sortides d’Elena Julve i Paula Nicart. En total ja són 13 les sortides que s’han produït dins del club en un estiu on hi haurà molts moviments de mercat

Les jugadores Elena Julve i Paula Nicart no seguiran la temporada vinent a l’Espanyol. Julve, que feia quatre temporades que era blanc-i-blava, no ha arribat a una entesa per ampliar el seu contracte i la central, que havia arribat l’estiu passat procedent del València, no ha acceptat l’oferta de renovació presentada i emprendrà una nova aventura professional.

L’Espanyol està fent una autèntica revolució en el seu equip de cara a la pròxima temporada on el seu objectiu és tornar a primera després del descens. Fins ara ja s’ha comunicat un total de 13 baixes i només ha tancat tres fitxatges: Nayadet López, internacional i olímpica amb Xile; Maite Albarrán i Daniela Caracas. El treball a oficines serà intens en les setmanes que venen per construir una plantilla competitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)