Girona

Míchel: “El partit contra el Barça ens donarà molta informació”

El tècnic madrileny ha informat d’una lesió al genoll de Santi Bueno, a qui encara se li han de fer proves per saber l’abast

Míchel Sánchez demà viurà el seu primer partit amb el Girona en la visita a l’estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al Barça i aquest matí ha valorat en roda de premsa com afronta aquest test i altres aspectes de l’actualitat del club.

L’estrena

“Portem deu dies entrenant i les sensacions són positives perquè anem avançant cap a la filosofia que volem. Demà, amb un rival de primer nivell al davant, el partit ens donarà molta informació per veure com competeix el jugador. És aviat per tenir-ho en compte al cent per cent, però és un primer test fonamental.”

Aleix Garcia

“El seu fitxatge millora l’equip i això és important. És un jugador que amb la nostra idea de joc reuneix totes les condicions per ajudar-nos al mig del camp, de pivot o d’interior, i ens dona un salt de qualitat”.

El mercat

“Tots estem a l’expectativa i hem de tenir paciència. Tenim molts jugadors que formen una bona base i després anirem veient quines sortides hi ha. Segons això estarem atents per fer les incorporacions que calguin”.

Santi Bueno, lesionat

“Hem tingut un petit inconvenient perquè Santi ha tingut problemes al genoll i pot ser que sigui més greu del que ens pensàvem. Se li han de fer proves i veurem com està”.

Aday i Cristóforo

“No tinc informació però sé que la direcció esportiva els té en ment depenent dels moviments que hi hagi i les necessitats que tinguem”.

La visita de Pere Guardiola i Ferran Soriano

“Que vinguin i demostrin la confiança que tenen en nosaltres ens dona molta seguretat. La idea que tenim nosaltres i la que tenen ells és similar. Veure aquest recolzament ens fa veure el suport de l’estructura i ens diu que estem en mans de gent de molt nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)