Espanyol

Darder: “Hem de fer un pas endavant a primera”

Pretemporada. “Aquest any no serà tan fàcil com l’any passat, serà complicat. La primera és més dura que la segona”, diu el mig que ha subratllat: “Volem fer una gran temporada perquè tenim equip i qualitat per fer-ho”

Sergi Darder és un dels futbolistes que més clar parla de la plantilla blanc-i-blava. El mig acostuma a dir el que pensa i avui, en roda de premsa, no ha estat una exempció. “Aquest any no serà tan fàcil com l’any passat, serà complicat La primera és més dura que la segona, però hem de fer un pas endavant. Partits on, a segona guanyàvem, de manera ajustada, potser ara els podem perdre”, ha avisat en la roda de premsa que ha fet amb els mitjans de comunicació des de l’estada de l’equip a Marbella. En aquest sentit, el migcampista té clar que l’equip està capacitat per fer un bon paper al llarg del curs.”Darderisme? El missatge és el mateix, La meva il·lusió és que l’Espanyol estigui el més a dalt possible. Hem de mirar, partit a partit, i durant tot l’any mirar tot a curt termini. Volem fer una gran temporada perquè tenim equip, cos tècnic i qualitat per fer-ho. L’avantatge és que ens coneixem a diferència d’altres equips que tindran més fitxatges i canvis”. El d’Artà també ha donat valor a la nova psicologia que impera dins de l’equip respecte a la de fa un any. “Mentalment va ser una pretemporada molt rara. Tots veníem amb moltes ganes, però tot no era tan bonic com aquest any”.

D’altra banda, Darder ha repassat altres punts de l’actualitat blanc-i-blava amb l’horitzó competitiu de l’inici de lliga, a Pamplona, el 14 d’agost i, l’amistós de demà contra el Rayo Vallecano.

PLANTILLA

“No tenim fitxatges, però no ho hem fet perquè no s’ha anat jugadors. L’equip és molt vàlid i les paraules, avui en dia, no serveix de res. És un any d’optimisme i il·lusió. Hem d’iniciar el curs com ho vam fer per entrar amb Europa. Anar a totes des del primer dia però amb els peus a terra. Si no es guanya un partit, no cal caure en un dramatisme total”

INICI DE LLIGA, SANCIONAT.

“És fotut perquè no vaig fer res. Tothom parlar del partit d’Osasuna i no estaré allà. Em quedarà una setmana més de marge per posar-me bé., és l’única cosa positiva”

PRETEMPORADA

“Físicament, ara, estic cansat. Aquesta època és per estar així i entrenar amb fatiga. Estem fent una pretemporada molt intensa i és la clau de l’èxit. Els partits no són els més bonics, però l’objectiu és el primer partit de lliga. Individualment estic amb bona confiança”

RETORN A PRIMERA.

“Torna a començar el que no hauria d’haver acabat”

VICENTE MORENO, AMB COVID

“Ens falta el nostre líder, però té un gran cos tècnic i està en contacte amb tots ells. Millor que sigui ara que no amb la lliga amb marxa, però és un pal”.

LA DEFENSA, CLAU

“Hem de mantenir la solidesa defensiva i això és important. A primera no pots perdonar a les àrees. Mantindrem l’estil de l’any passat, mateixa idea de joc i mantenir tot el que teníem de bo i pujar el nivell. Hem de créixer tots com a futbolistes”.

RAYO VALLECANO, AMISTÓS

“Hem d’agafar sensacions més físiques que una altra cosa. L’any passat era diferent. Havíem de treballar moltes coses tàctiques. Ara hem de mantenir el que vam fer l’any passat i guanyar el màxim partits possibles, dona confiança, tot i que no és el més important. Si guanyes tot es veu diferent, però si cal fallar és ara”.

CRÍTIQUES PER PERDRE UN PARTIT

“No ho entendria. Vivim en el món de la crítica, però no ens podem ficar en la crítica de la gent. Som els primers que volem guanyar tots els partits. Però l’objectiu ara és posar-se bé de cara al primer partit contra Osasuna. En el primer partit no aconseguirem la salvació ni anirem a Europa guanyant el segon. Guanyar 38 partits és complicat. Anem amb ambició. Entendria que la gent ens critiqués si no anem a guanyar però no passarà.

JOC MÉS DIRECTE

“Intento adaptar-me al futbol més modern que és vertical”

EL ROL DE L’EQUIP A LA LLIGA Respecte a L’ANY PASSAT.

“Nosaltres sortirem a guanyar tots els patits com ho vam fer l’any passat. La pressió és diferent de llarg termini, però a curt és igual. L’objectiu ha de ser el mateix que l’any passat: guanyar tots els partits.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)