Girona

El primer test i el més exigent

El Girona de la temporada 2021/22 es deixarà veure per primera vegada aquest vespre. Els de Míchel visitaran el Barça a l’estadi Johan Cruyff (19 h, TV3). Serà un primer test que servirà per veure quin sistema té previst implementar Míchel i quina és la idea de joc, tot i que també serà el partit més complicat de tots els que els gironins tenen previst en la pretemporada, i és que el Barça, que ja es va estrenar dimecres contra el Nàstic i segurament podrà ja disposarà de Memphis Depay, exigirà d’allò més a l’equip blanc-i-vermell. De fet, el Barça és l’únic rival de la pretemporada de categoria igual o superior, perquè els altres rivals abans de començar la lliga seran l’Espanyol B, el Llagostera, el Nàstic i el Barça B.

“El partit ens donarà molta informació de com competeixen els jugadors dins d’una idea diferent del que venien fent. És molt aviat per tenir-ho en compte al cent per cent, però és un primer test que ens anirà fenomenal, sobretot per trobar-nos amb un rival de màxim nivell que ens exigirà molt. Ens interessa veure com responen els jugadors en aquests escenaris complicats i amb una exigència tan alta”, va comentar Míchel Sánchez en la roda de premsa prèvia d’ahir, on va tenir més pes l’actualitat del club que no pas el partit en si.

A més del sistema, el partit d’aquest vespre també servirà per veure els més joves. “Ara no noto la diferència entre ells i els jugadors que tenen fitxa del primer equip i aquest és el millor elogi que se’ls pot fer. Ara els volem veure en competició i aquest partit ens servirà”, comenta el tècnic madrileny, que segurament distribuirà molt els minuts entre tota la plantilla. Santi Bueno serà baixa segur i Bernardo és dubte després d’incorporar-se dijous.

LA PRÈVIA

El partit ens donarà informació de com respon el jugador en una idea diferent del que venia fent
Serà un escenari molt exigent que ens va fenomenal i també podrem veure els joves
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)