Girona

Míchel marca la línia

El tècnic repassa l’actualitat d’una plantilla pendent encara de molts moviments, però que de moment el satisfà

Les necessitats són clares, però el madrileny insisteix que les sortides que hi hagi marcaran les arribades

Ahir el Girona es va destapar anunciant el fitxatge d’Aleix Garcia, però l’inici de la pretemporada ha estat marcat pel silenci en tot el que envolta la plantilla. Ahir, Míchel va prendre la paraula aprofitant la prèvia del partit d’aquesta tarda contra el Barça (19 h, TV3) i es va mostrar satisfet amb les primeres impressions. “Fa deu dies que entrenem i les sensacions són positives. Veig un equip amb energia i que va fent les primeres passes en relació amb els conceptes i la filosofia que volem tenir”, va comentar el tècnic, content amb el suport del club. “Que vinguin Pere Guardiola i Ferran Soriano a mostrar-nos la confiança és d’agrair i ens dona força veure que tenim el suport de l’estructura. Ens diu que estem en mans de gent amb molt nivell i això dona seguretat”, va assenyalar.

Més enllà de les primeres sensacions, Míchel es va erigir en portaveu del club per valorar l’estat d’una plantilla en què de moment hi ha hagut poquíssims moviments i que es preveu que tingui un canvi de cares important en les pròximes setmanes. “Tothom sap com està el mercat i estem a l’expectativa; hem de tenir molta paciència. Hi pot haver sortides i en funció d’això veurem si hem de tenir més o menys incorporacions”, destaca el madrileny, que no està disgustat amb el que té de moment. “Vista la plantilla que tenim ara, hi ha un bon esquema, amb un bon nucli de jugadors que fa temps que són aquí i que han de ser importants. És un bloc que hem d’envoltar d’un bon equip, però que hi sigui i que tingui el sentiment de pertinença és molt important. Les dificultats hi són, però treballem amb molts jugadors que hi seran i farem el millor equip possible. Tenim una bona estructura d’equip per obtenir resultats des del primer dia”, va manifestar.

El tècnic madrileny fins i tot es va mullar amb dos noms propis, Aday i Cristóforo, que van deixar el club després d’acabar el contracte el 30 de juny però que encara tenen un futur incert. “No tinc gaire informació en el dia d’avui, però sé que la direcció esportiva els té al cap perquè eren jugadors del club fins fa tres setmanes. Veurem quines situacions de mercat es donen. Són dos jugadors diferents perquè Aday té un gran passat al club i és un referent i Cristóforo va donar rendiment el curs passat”, va comentar el madrileny.

Posició per posició

Míchel va aprofitar la roda de premsa per fer un repàs exhaustiu de la plantilla i les possibles necessitats que hi pugui haver. “La porteria està coberta. Pel que fa als centrals, hem tingut el problema de Santi però també és una posició coberta si no hi ha sortides. Als laterals hi pot haver alguna sortida i alguna entrada; sobretot haurà de venir algú segons qui surti. Al centre del camp hi tenim molts jugadors joves i potser podem incorporar algú amb un perfil més dinàmic i de tenir la pilota, però estem contents amb el que veiem. I en els extrems i en punta hi haurà d’haver entrades si hi ha alguna sortida, però si no la base que hi ha és bona”, va analitzar Míchel, que creu que la incertesa es mantindrà fins al final. “Arrencarem la lliga amb el mercat obert i potser amb moviments pendents. És complicat i el club ho sap, però estem treballant per respondre ràpidament si hi ha sortides. Estem formant una identitat i personalitat, que és el que volem”, va concloure.

LES VALORACIONS

Tenim un bon nucli de jugadors i l’hem d’envoltar d’un bon equip. Farem el millor equip possible i competirem des de la primera jornada
Veig un equip amb energia i que va fent les primeres passes cap a la filosofia que volem tenir
Míchel Sánchez
entrenador del girona
En funció de les sortides que hi hagi haurem de fer més o menys fitxatges. A Aday i Cristóforo el club els té al cap per si han de venir

Lesió preocupant de Santi Bueno

En la roda de premsa d’ahir Míchel va donar una molt mala notícia, i és que Santi Bueno ha tingut un retorn desgraciat als entrenaments: el central uruguaià va tornar de les vacances dijous i s’ha lesionat després de dues sessions. “Hem tingut un inconvenient perquè Santi ha tingut problemes al genoll en l’últim entrenament i li haurem de fer proves, però pot ser que sigui més greu del que pensàvem inicialment i que el perdem per un temps”, va comentar el tècnic en un exercici de transparència encomiable.

Un cop se sàpiga l’abast de la lesió de Santi Bueno, es podran saber les conseqüències que tindrà, i és que la posició de central era una de les que ja estaven ben cobertes en cas de no haver-hi sortides. De fet, l’uruguaià era un dels candidats a sortir perquè el seu rendiment del curs passat va cridar l’atenció de molts clubs i el Girona podia rebre interessants ofertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)