Espanyol

L’Espanyol també perd (2-0) contra el Rayo

Espanyol.

En l’amistós que ha disputat aquest matí contra el Rayo Vallecano, l’Espanyol ha caigut per 2-0 i suma la segona derrota de la pretemporada, després de la que va patir davant el Las Palmas. El partit s’ha disputat a Marbella, on catalans i madrilenys es troben concentrats per preparar el curs 2021/22. El pas endavant que s’esperava, doncs, no s’ha vist.

La primera part ha estat igualada i ha acabat sense gols ni oportunitats clares. Els blanc-i-blaus han reclamat un penal sobre Raúl de Tomás que l’àrbitre no ha xiulat. Sí que ho ha fet en els primers minuts de la represa, per una falta sobre Nico Melamed a dins de l’àrea. Luca, el porter del Rayo, però, ha aturat el xut d’RDT des dels onze metres. La mala sort no s’ha aturat: poc després del penal fallat, en el minut 56, Álvaro ha aprofitat un contracop per batre Diego López i clavar l’1-0.

Amb molts canvis respecte de l’onze inicial, l’Espanyol, que ha tornat a ser dirigit pel segon de Vicente Moreno, Dani Pendín, ha buscat l’empat però, tot i les arribades de Wu Lei, Melamed i RDT, no l’ha trobat. De fet, en els últims minuts Quasmi ha marcat el segon gol del Rayo.

En acabar el partit, que no s’ha pogut veure, com estava previst, a Esport 3, l’Espanyol ha emès el següent comunicat:

“El RCD Espanyol lamenta profundament que TV3, posseïdor dels drets de retransmissió i de la producció del duel amistós d’avui contra el Rayo Vallecano, no hagi estat capaç d’emetre el partit en directe, tal com estava previst.

Per respecte als socis i aficionats pericos que confiaven en poder veure el partit a través de la nostra emissora pública, exigirem conèixer els mitjans desplegats avui per garantir l’emissió de l’amistós, així com els motius que han impedit que aquest dissabte compleixin amb el compromís adquirit amb el RCD Espanyol i amb els seus aficionats.

Tal com ja hem traslladat als responsables de la nostra televisió pública, a més de les explicacions pertinents sobre el lamentable incident d’avui, exigirem conèixer els mitjans desplegats en els pròxims partits per als quals també disposen dels drets d’emissió.”