Espanyol

No ho veuen gaire clar

Espanyol. La derrota contra el Rayo, la segona en dos partits de pretemporada, evidencia les mancances de la plantilla blanc-i-blava, que, ara com ara, no ofereix garanties de competir a primera

Rayo Vallecano 2 Espanyol 0

RAYO VALLECANO:Luca Zidane; Balliu, Saveljich, Catena, Fran García; Isi Palazón, Mario Suárez, Valentín, Álvaro; Trejo; Andrés Martín.També van jugar:Jorge Moreno, Qasmi, Bebé i Mario Hernández.ESPANYOL:Diego López; Víctor Gómez, Calero, Pedrosa; Melendo, Pol Lozano, Darder, Embarba; Wu Lei i Raúl de Tomás.També van jugar:Miguel Llambrich, Cabrera, Didac Vilà, Fran Mérida, Nico Melamed, David López, Vadillo, Oier (p.s.) i Nabil.GOLS:1-0 (56’) Álvaro. 2-0 (88’) Qasmi.ÀRBITRE:Camacho Garrote (andalús). T.G.: Saveljich, Calero, Miguel Llambrich i David López.PÚBLIC:Partit amistós disputat a porta tancada i sense públic al Marbella Football Center.

Segon partit i segona derrota de la pretemporada. De nou, a més, contra un rival, el Rayo Vallecano, al qual un Espanyol que aspira a caminar còmodament per la primera divisió hauria de superar amb facilitat. La realitat, però, és ben diferent i evidencia les mancances de l’equip blanc-i-blau, que és feble en defensa –tres gols encaixats en dos partits– i innocent a l’àrea contrària –zero gols marcats i, ahir, un penal fallat–. Cada vegada és més clar que la plantilla espanyolista necessita reforçar-se per competir amb garanties en la màxima categoria. Un central i un migcentre no anirien gens malament.

En la matinal d’ahir, a Marbella, després d’una primera part igualada, sense gols ni oportunitats clares, l’Espanyol es va trobar, en l’inici de la represa, amb un penal a favor –Fran García va fer falta sobre Nico Melamed dins de l’àrea– que presagiava bons auguris. El xut de Raúl de Tomás, però, va anar a parar a les mans de Luca Zidane i, per si no n’hi hagués prou, cinc minuts més tard Álvaro García va aprofitar un contracop per superar Diego López i clavar l’1-0. Amb molts canvis respecte de l’onze inicial, l’equip de Vicente Moreno, que va tornar a estar a les ordres del seu segon, Dani Pendín, va buscar l’empat però, tot i les arribades de Wu Lei, Melamed i RDT, no el va trobar. De fet, en els últims minuts Yacine Quasmi va sentenciar amb el segon gol del Rayo.

Pendín va ser clar un cop acabat el partit: “Després del penal fallat, hem baixat una mica i això no m’ha agradat. S’ha de corregir. Millor que passi ara, en la pretemporada, i no quan comenci la lliga. Havíem fet un partit seriós fins aquell moment.” El tècnic argentí insistia a lamentar la davallada del seu equip: “Els últims minuts no m’han agradat. Davant d’una dificultat no ens hem d’ensorrar.” Dani Pendín, en tot cas, celebra la recuperació d’alguns futbolistes, com ara David López i Dani Pedrosa. En la mateixa línia es va pronunciar el defensa català Lluís López. “Hem fet una bona primera part, però ens hem desanimat després del penal i de les oportunitats que hem desaprofitat. Cal que millorem en la part emocional. Hem de mantenir la mateixa línia durant tot el partit”, va sentenciar.

I el partit no es va veure en directe...

El Rayo - Espanyol s’havia de veure per Esport 3, però problemes tècnics ho van impedir. L’Espanyol ho va lamentar “profundament” en un comunicat en què exigeix “conèixer els mitjans desplegats” i els motius quan van impedir la trasmissió. El club va traslladar als responsables de la Televisió de Catalunya (TVC) el seu malestar i va anunciar que els exigirà “conèixer els mitjans desplegats en els pròxims partits per als quals també disposen dels drets d’emissió.” Per la seva banda, la televisió pública catalana va respondre amb un fil de Twitter en què assegura que “problemes tècnics en l’origen i enviament del senyal ens han impedit poder oferir en directe l’esmentat partit”, i afegeix que “aquesta empresa treballa habitualment per la FORTA i havia produït la Copa de Campions juvenil des de les mateixes instal·lacions on s’ha jugat el partit d’avui. La producció no va patir cap mena d’incidència en els partits disputats i emesos per Esport 3”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)