Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Serem un equip amb personalitat”

Tot just fa una setmana i mitja que s’hi ha posat, però el Girona ja va mostrar algunes claus de la idea de Míchel, que va acabar satisfet amb l’esforç dels seus futbolistes. “Estem començant. Aquests partits ens serveixen per millorar”, va explicar l’entrenador madrileny en una entrevista posterior a Esport3. Ja ho havia dit en la seva presentació a Montilivi, i ahir, després de la declaració d’intencions de l’equip contra el Barça, hi va tornar: “Ens agrada ser protagonistes. Serem un equip amb personalitat i això ens donarà molt.” La voluntat de sortir des del darrere amb la pilota controlada és un dels punts del plantejament de l’exjugador del Rayo, que també demana a l’equip que, quan no té la pilota, faci una pressió avançada per recuperar-la. En aquest sentit, ahir va veure mancances: “Ens ha faltat una mica d’energia per recuperar pilotes a dalt, però estem contents per l’actitud que hem demostrat”, va indicar. El Girona té encara molts interrogants, però Míchel és pacient. “Tots els clubs estan amb la incertesa del mercat. Hi haurà més sortides però també entrades de jugadors”, admetia. “Formarem un equip competitiu per lluitar per tot.”

A Ronald Koeman, li va agradar el que va veure, també del Girona: “És un bon equip que intenta jugar, i ha estat un bon partit, amb bon joc i ritme, més que l’altre dia [contra el Nàstic]”. Koeman va aprovar l’estrena de Memphis: “Ha estat bé. Té molta qualitat.”

MÍCHEL

“Ens ha faltat una mica d’energia per recuperar pilotes a dalt però estem contents amb l’actitud”

KOEMAN

“El Girona intenta jugar i ha estat un bon partit, amb bon joc i ritme, més que l’altre dia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)