Espanyol

Fran Mérida: “Contra el Granada és més important acabar amb bones sensacions que guanyar”

Espanyol.

El migcampista Fran Mérida ha parlat per als mitjans del club sobre la pretemporada de l’Espanyol. Aquestes han estat les seves manifestacions:

La pretemporada: “Hi ha coses a millorar, estem en un moment d’adaptació física que no ens ha permès aconseguir bons resultats en els amistosos. Però veig a l’equip entrenar molt bé, amb molta intensitat, fem càrregues de treball fortes, que és el que toca, encara que això comporti arribar als amistosos amb una mica de cansament.”

Manca de contundència a les àrees: “Tinc la sensació que en els dos partits que hem jugat hem creat ocasions i hem fet moltes coses bé. Ens han penalitzat algunes errades que hem de corregir, sobre tot la manca de contundència a les àrees. Estem a la tercera setmana de la pretemporada i hem de seguir un procès per arribar de la millor manera al primer partit de lliga.”

Amistós contra el Granada: “Intentarem guanyar, però més que el resultat el que busquem és acabar el partit amb la sensació que ens hem buidat, que hem fet el que ens ha demanat el cos tècnic i que hem estat un equip. Tot plegat ens ajudarà a seguir millorant en el que ens queda de pretemporada.”

Bones sensacions: “És un error quedar-se només amb els resultats. És més important analitzar i veure què podem millorar. Cada setmana que passi anirem a millor. Contra el Granada volem guanyar, però és més important acabar amb bones sensacions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)