Girona

Més de 2.500 espectadors podran assistir al Llagostera-Girona de diumenge a Palamós

El Llagostera ha anunciat aquest vespre els preus de les entrades pel partit amistós de diumenge entre el conjunt llagosterenc i el Girona, que es disputarà al municipal de Palamós (20.15h). Hi haurà dos preus diferents segons la localitat, i és que els socis dels dos equips no tindran avantatges. Les entrades de gol i lateral tenen un cost de 10 euros i les de tribuna de 20 euros. Per comprar-les es pot anar a l’Outlet Tèxtil Tarragó de Llagostera (de 10h a 14h i de 16h a 20h) o a les oficines del municipal de Palamós (de 18h a 20.30h).

L’aforament del partit serà limitat, però hi haurà un bon grapat d’espectadors que podran assistir al partit, i és que el Llagostera disposarà del 70 per cent de l’aforament total del municipal de Palamós, que és de 3.724 espectadors. Per tant, en el duel de diumenge hi podrà haver la presència de més de 2.500 espectadors a les graderies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)