Girona

Aleix Garcia: “Encara tinc clavada l’espina del descens a segona”

Presentat. El migcampista ha comparegut davant dels mitjans per primera vegada com a nou jugador del Girona. El d’Ulldecona ha admès que tornar al club era un desig

Aleix Garcia ha estat presentat com a nou futbolista del Girona a través d’una roda de premsa telemàtica amb els mitjans de comunicació. El migcampista d’Ulldecona, que ja va gaudir d’algun minut en el primer amistós de pretemporada a l’estadi Johan Cruyff contra el primer equip del Barça ha explicat perquè ha decidit iniciar la seva tercera etapa al club de Montilivi, aquesta vegada ja en propietat del Girona (les altres dues ho havia fet com a cedit pel City) i amb quina ambició encara el nou repte en la seva carrera futbolística.

Ganes de tornar

“Tornar al Girona era un desig que tenia des de l’últim dia que vaig ser aquí, l’espineta de baixar a segona encara la tinc a dins. Era el moment, el mister m’agrada, estic content i amb ganes d’entrenar i adaptar-me al joc de l’equip”, ha comentat Aleix García en la seva presentació.

Un jugador més madur

Aleix feia dues campanyes que no militava al Girona i entre aquestes ha jugat al Mouscron belga i el curs passat al Dinamo Bucarest i l’Eibar: “Vaig venir al Girona amb 21 i 22 anys, però ara soc un Aleix més madur ja que he viscut experiències que m’han fet créixer a dins i fora del camp”, ha explicat el d’Ulldecona.

Un vestidor diferent

Del Girona del curs 2018/19 queden pocs jugadors al vestidor i ara serà Aleix qui s’haurà d’adaptar als companys i al joc que proposarà Míchel Sánchez: “Només hi ha tre so quatre futbolistes de la meva etapa passada però he vist un grup unit ja format del curs passar, jugadors que es coneixen i que han rebut molt bé a les noves incorporacions. Portem pocs dies junts però estem entrenant fort per preparar bé els partits de la temporada”, ha sentenciat Aleix García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)