Girona

El Procicat limita a 3.000 aficionats l’aforament de Montilivi

Procés d’assignació. El Girona simplifica el procediment i els abonats majors de 14 anys no hauran d’inscriure’s en cada partit amb limitació d’aforament. A partir del 2 d’agost s’habilitarà la possibilitat de crear agrupacions de fins a sis persones

El Girona ha anunciat que el pla territorial de protecció civil de Catalunya ha limitat l’aforament de Montilivi als 3.000 espectadors. D’aquesta manera, el club gironí ha puntualitzat diversos aspectes per tal que els seus abonats facin les inscripcions oportunes i així optar a una entrada per als partits de lliga, en un sorteig que es realitzarà de manera aleatòria entre tots els inscrits. El Girona ha simplificat el procediment d’assignació per als partits ja que els abonats majors de 14 anys no hauran d’inscriure’s en cada matx i participaran sense fer res al sorteig d’assignació de places. A més, a partir del 2 d’agost, s’habilitarà la possibilitat de crear agrupacions en grups de fins a sis persones del mateix sector per poder participar així en el repartiment d’entrades conjuntament –els menors de 14 anys accediran al repartiment d’entrades si formen part d’una agrupació.

El proper 5 d’agost, el club farà el primer sorteig per assignar les entrades per als partits a Montilivi contra l’Amorebieta i Las Palmas i els agraciats hauran d’esperar a que la resta d’abonats hagin tingut la possibilitat d’anar a un partit per poder tornar a gaudir de la possibilitat d’accedir a Montilivi i participar en futurs sortejos.

Els guanyadors del sorteig seran informats el mateix dia però les entrades no seran enviades pel club fins a la mateixa setmana del partit. Amb l’assignació de l’entrada, aquesta computarà a l’abonat en el càlcul del cobrament o compensació sigui o no utilitzada el dia del partit.

EL PRIMER SORTEIG

El 5 d’agost, de manera aleatòria, se sortejaran les entrades per als partits contra l’Amorebieta i Las Palmas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)