Girona

Un test per evolucionar

El Girona disputarà avui el segon partit amistós de la pretemporada, contra l’Espanyol B. L’equip dirigit per Míchel Sánchez rebrà a les instal·lacions de La Vinya (a les 18.30 h, a porta tancada), on habitualment du a terme els seus entrenaments, el filial blanc-i-blau que competirà aquest curs a la segona divisió FEF. Després d’enfrontar-se a un rival de categoria superior com és el primer equip del Barça, encara que el conjunt blaugrana va comptar amb diversos jugadors del filial, els gironins se les hauran amb un equip més accessible però carregat de joventut i qualitat.

L’enfrontament servirà a Míchel Sánchez per plasmar en l’aspecte competitiu les idees que en les dues primeres setmanes i mitja d’entrenaments ha pogut ensenyar a la seva plantilla. També, per carregar de minuts les cames dels seus futbolistes i, de retruc, analitzar amb deteniment l’evolució dels més joves que estan participant en la pretemporada del primer equip. En espera de sortides, per fer efectives les noves arribades, el tècnic madrileny continuarà observant el mateix bloc que dissabte va perdre 3-1 contra el Barça deixant estones de bon futbol amb evidències de l’estil característic que proposarà l’equip aquest curs.

Ben aviat, el club farà oficial la tornada del davanter Nahuel Bustos i també la de l’extrem o mitjapunta Darío Sarmiento, tots dos en forma de cessió des del City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)