Espanyol

Empat en el tercer amistós (1-1), contra el Granada

Espanyol.

L’Espanyol ha empatat en el tercer amistós de pretemporada, que ha disputat aquesta tarda contra el Granada, a Marbella. Amb el seu tècnic, Vicente Moreno, ja incorporat a la concentració, l’equip blanc-i-blau ha vist porta, per fi, gràcies a una acció de Raúl de Tomás, però no ha acabat d’esvair els dubtes que havia generat en els dos primers amistosos.

Molt aviat, un impecable cop de cap de Domingos, després d’una falta lateral, ha superat el jove Joan García, titular inesperat sota els pals de la porteria espanyolista, i ha obert el marcador. El partit ha estat, per moments, força dur, com ho demostren les cinc targetes grogues que l’àrbitre ha ensenyat durant la primera part. L’Espanyol, en tot cas, ha marxat al descans perdent per la mínima i sense crear cap oportunitat clara de perill.

La segona part ha començat amb quatre canvis en l’onze blanc-i-blau i un gol anul·lat a Wu Lei per fora de joc. El Granada no ha patía per controlar el partit, dominant la possessió de la pilota, i ha pogut tornar a marcar en un parell d’ocasions. Qui ho ha fet, però, ha estat l’Espanyol, gràcies a un sensacional cop de cap de Raúl de Tomás, a centrada de Víctor Gómez. En l’últim quart de partit hi ha hagut nombrosos canvis en els dos equips i el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)