Espanyol

Sergi Gómez, el primer reforç

Oficial. El defensa signa pel conjunt blanc-i-blau per tres temporades més una d’opcional. És el primer fitxatge del curs i el d’Arenys de Mar es desplaçarà avui a l’estada de Marbella

Sergi Gómez (Arenys de Mar, 1992) s’ha convertit en el primer reforç de l’Espanyol en el seu retorn a primera. El club blanc-i-blau ha arribat a un acord amb el Sevilla i el futbolista signa per tres campanyes, fins al 2024, i una quarta d’opcional depenent del seu rendiment.

El nou jugador blanc-i-blau, que ja ha superat el pertinent reconeixement mèdic i serà presentat pròximament a l’Auditori Joan Segura Palomares de l’RCDE Stadium. De la mateixa manera, està previst que el futbolista viatgi avui a Marbella per incorporar-se a l’estada de pretemporada de la primera plantilla. Amb la seva arribada, l’Espanyol reforça la defensa amb un futbolista experimentat i que ha estat internacional absolut amb la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)