Espanyol

Sergi Gómez: “Sé el que significa lluir aquest escut”

Mercat. La nova incorporació del club blanc-i-blau deixa patent la seva felicitat en enrolar-se en el nou projecte de l’entitat. “ Prometo molta entrega i sacrifici per aconseguir les màximes victòries”

Sergi Gómez (Arenys de Mar, 1992) s’ha convertit en el primer fitxatge de l’Espanyol per aquesta nova temporada, la del retorn a primera. “Molt feliç i molt content de lluir aquest escut i aquesta samarreta. Sé, de primera mà, el que significa i el que significa lluir aquesta meravellosa samarreta i aquest escut”, ha dit el futbolista en declaracions als mitjans de comunicació del club. “Ja tinc ganes de començar”, ha incidit el central que ja s’ha desplaçat cap a Marbella a l’estada que farà l’equip fins al 30 de juliol. El futbolista també ha aprofitat l’ocasió per definir-se: “Soc un jugador amb molta entrega, que li agrada fer equip i sempre donant un plus més perquè l’equip vagi millor. Prometo molta entrega i sacrifici i molta força per aconseguir les màximes victòries possibles”. El futbolista arriba a la plantilla on té molt coneguts que li facilitaran la seva aclimatació i ha deixat un missatge final: “Tots els jugadors donarem el màxim per deixar l’Espanyol el més amunt possible”.

El central d’Arenys de Mar arriba traspassat del Sevilla. La xifra de la venda no s’ha declarat, però està al voltant del milió d’euros. El defensa ha signat fins al 2024 i té una opció d’allargar el seu contracte per una temporada més en funció del seu rendiment. Ara l’Espanyol necessita accelerar l’operació sortida i, de retruc, buscar elements per ampliar el seu potencial en el retorn a primera. El gran objectiu és un migcampista per dotar de més muscle la medul·lar.

La presentació oficial de Sergi Gómez encara no té data, però, de moment, caldrà esperar al retorn de l’equip de l’estada de Marbella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)