Girona

Nahuel Ferraresi entrena amb el Girona

Esperant. El central veneçolà, que pertany al City i va jugar al Peralada el curs 2018/19, participa dels entrenaments a l’espera de trobar un nou destí després de la seva última cessió al Moreirense de Portugal

El central veneçolà Nahuel Ferraresi es troba entrenant amb el Girona a l’espera de trobar un nou destí per continuar amb la seva carrera futbolística. Nahuel pertany al City i ja va jugar al Peralada el curs 2018/19, en una de les cessions que ha tingut en els darrers anys en clubs com el Torque, el filial del Porto o el Moreirense de la primera divisió la temporada passada.

Nahuel, de 22 anys, estarà assegut a la banqueta com a suplent en el partit que el conjunt dirigit per Míchel Sánchez disputarà contra l’Espanyol B, tot i que només en un cas excepcional, en el cas que agradés molt a l’entrenador, podria acabar vestint la samarreta blanc-i-vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)