Espanyol

Un reforç central

Espanyol. És l’últim a moure peça en el mercat, amb la incorporació de Sergi Gómez, que signa per tres anys més un d’opcional. Ara el següent objectiu és el fitxatge d’un mig defensiu

L’Espanyol ha trigat a anunciar el seu primer fitxatge de la temporada i s’ha esperat fins a tocar l’agost per fer oficial l’arribada de Sergi Gómez (Arenys de Mar, 1992). “Molt feliç i molt content de lluir aquest escut i aquesta samarreta. Sé, de primera mà, el que significa lluir aquesta meravellosa samarreta i aquest escut”, va dir el futbolista en declaracions als mitjans del club. “Ja tinc ganes de començar”, va insistir el central, que ja va arribar ahir a la tarda a Marbella a l’estada que farà l’equip fins al 30 de juliol. El futbolista té clar el que ha vingut a fer. “Soc un jugador amb molta dedicació, m’agrada fer equip i sempre dono un plus més perquè l’equip vagi millor. Prometo molta dedicació i sacrifici i molta força per aconseguir el màxim de victòries possible.”

El central d’Arenys de Mar arriba traspassat del Sevilla. La xifra de la venda no s’ha declarat, però és de prop d’un milió d’euros. El defensa ha signat fins al 2024 i té una opció d’allargar el contracte una temporada més en funció del seu rendiment. Ara l’Espanyol necessita accelerar l’operació sortida i, de retruc, buscar elements per ampliar el seu potencial en el retorn a primera. El gran objectiu, ara, és un migcampista per dotar de més musculatura la medul·lar. És la prioritat que té el cos tècnic sobre la taula. L’Espanyol ja té en cartera diversos futbolistes per a aquest perfil, però necessitarà desbloquejar l’operació sortida, i diversos futbolistes ja saben que no entren en el full de ruta del retorn a primera. És el cas d’homes com Lluís López (i més després de l’arribada de Sergi Gómez); Pol Lozano, Vadillo i Matías Vargas són altres futbolistes per a qui es busca una sortida urgent. Especialment els dos últims, que tenen una fitxa elevada pel seu rendiment sobre la gespa.

Salt de qualitat

Tot i això, la gran revolució de l’Espanyol implica una venda en el mercat. Totes les mirades, com van anunciar fa setmanes a L’Esportiu, se centren a traspassar Adrià Pedrosa. El lateral esquerre és un futbolista important, però el fet de ser un futbolista del planter dona marge de maniobra al club per fer una venda neta i poder accedir a primeres opcions per a certes posicions com la del mig defensiu. El peatge per a la remodelació de la plantilla és vendre un dels actius del planter i el perfil escollit és el del lateral de Castelldefels. Seria repetir la mateixa maniobra feta fa un any amb Marc Roca amb la seva marxa al Bayern de Munic. En tot cas, Pedrosa és un futbolista amb mercat però que deixaria molt tocada la zona esquerra de la defensa. Però, ara mateix, aquesta és l’única sortida neta que veuen els gestors del club per donar una embranzida al mercat de fitxatges quan falten poc més de dues setmanes perquè comenci la lliga.

L’Espanyol té una digestió lenta del mercat i la famosa “carta als Reis” del mercat encara té molts buits per omplir en una finestra de transaccions especialment difícil. Tot encara està per decidir.

DIGI POSA LLUM A LES NOVES INCORPORACIONS

L’Espanyol presentarà aquest matí a l’RCDE Stadium un nou acord de patrocini amb l’operador de telecomunicacions Digi. La multinacional es converteix en patrocinador oficial del club. Però més enllà d’això, aquest nou contracte és or per a l’entitat barcelonina. No ha estat un acord qualsevol i ha estat clau per desbloquejar el límit salarial. Un pas previ per incorporar nous futbolistes com ha estat el cas del primer fitxatge: Sergi Gómez. Ara l’Espanyol té prou marge de maniobra per poder anar incorporant nous jugadors. Tot i això, la gran empenta ha d’arribar a través d’una venda, o bé alguna sortida, en forma de cessió, dels futbolistes que no compten per a Vicente Moreno.

LES PRIMERES DECLARACIONS

Molt feliç de lluir aquest escut. Sé, de primera mà, el que significa lluir aquesta meravellosa samarreta i aquest escut
Prometo dedicació i sacrifici i molta força per aconseguir el màxim de victòries possible
Sergi Gómez
NOU DEFENSA DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)