Girona

Mojica, camí de sortida

Girona. Des de l’Elx s’admet l’interès pel colombià, però les ofertes més suculentes són de l’estranger. De moment, el carriler va jugar ahir 78 minuts

El Girona treballa contra rellotge per alliberar la seva massa salarial i buscar sortida a tots els jugadors amb una càrrega de salari elevada fruit de l’herència de la primera divisió i d’un primer any de retorn a segona en què es van fer operacions de dubtós rendiment per al club, tant en l’aspecte econòmic com en l’esportiu. Amb Gallar cedit de nou al Cartagena –el Girona i els murcians es repartiran la fitxa de l’extrem–, un altre dels jugadors amb més números per enfilar el camí de sortida és Johan Mojica. El carriler colombià és un dels futbolistes amb millor cartell de la plantilla i el club blanc-i-vermell entén que en aquest punt del mercat pot treure’n algun benefici en forma de traspàs. De pretendents per a l’esquerrà no en falten i les ofertes més insistents arriben des de l’Elx, club en què Mojica va acabar el curs passat en qualitat de cedit després de trencar precipitadament una primera operació amb l’Atalanta. De fet, el mateix director esportiu de l’entitat il·licitana, Nico Rodríguez, no va evitar parlar del de Cali en la presentació d’Enzo Roco com a nou futbolista del primer equip: “Johan Mojica és una opció. Tots hem entès que la clàusula que vam pactar era excessiva per la disponibilitat que tenim ara mateix, però continua sent una opció, sobretot, perquè el coneixem perfectament. S’està intentant avançar en les negociacions, ja que entenem que per la qualitat que té, la seva posició i el perfil, és un jugador que agrada a altres equips”, sentenciava el responsable esportiu de l’Elx, que va reafirmar l’interès per contractar el futbolista del Girona. De totes maneres, l’austeritat que acompanya els equips espanyols els últims temps complica l’operació davant l’interès de clubs estrangers, que podrien oferir una quantitat en concepte de traspàs més gran que la dels il·licitans. Com més avanci el mercat, però, menys marge tindrà el Girona per fer-se fort, ja que l’obligatorietat d’alliberar la fitxa de Mojica el deixarà en una posició més debilitada.

DES DE L’ELX

“Entenem que la clàusula era excessiva, però ens agrada i continua sent una opció”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)