Espanyol

DIGI desbloqueja el límit salarial

Patrocini. DIGI, empresa de telecomunicacions, ha signat per dos anys i el seu logo apareixerà en la part posterior de la samarreta. “Si hem portat a Sergi Gómez, és gràcies a ells”, ha dit Durán

L’Espanyol ha presentat aquest matí al RCDE Stadium l’acord de patrocini amb DIGI. L’operador de telecomunicacions s’ha convertit en nou patrocinador del club per les properes dues temporades. El logo de la multinacional apareixerà en la part del darrera de la samarreta. En l’acte de presentació hi ha assistit el conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, i el conseller delegat de DIGI a Espanya, Marius Varzaru. “El món del futbol pot ajudar a DIGI per la seva expansió i en aquests temps de pandèmia, en què és difícil tancar acords, hem arribar a una entesa molt satisfactòria”, ha dit Durán que ha deixat clar, que l’arribada de DIGI ha estat un element clau per desbloquejar el límit salarial. “El club li permetrà una empenta i portar més jugadors. El que va entrar ahir (Sergi Gómez) és, en part, gràcies a aquest contracte”, ha reblat el conseller delegat. “Hem entrat en positiu, en el límit salarial, gràcies a aquest acord. Així de clar i per això hem pogut portar a Sergi. Ara estem a zero. Complim estrictament el control de la lliga”

“Compartim molts valors amb l’Espanyol i ara hem expandit la nostra marca a l’Hospitalet de Llobregat”, ha explicat, al seu torn, Marius Varzazu. “Apostem per un model que és atractiu per a tots els socis de l’Espanyol”, ha rematat el conseller de l’empresa de telecomunicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)