Girona

El Girona confirma el retorn de Nahuel Bustos, cedit de nou pel Manchester City

El davanter argentí, de 23 anys, complirà el segon curs al club després d’un primer any amb un rendiment discret

El Girona ha espavilat amb el capítol d’incorporacions i avui ha anunciat l’arribada d’un dels altres jugadors amb qui feia dies que havia tancat l’acord: Nahuel Bustos. El davanter argentí, de 23 anys, torna d’aquesta manera a Montilivi només unes setmanes després de deixar el club, i és que el Manchester City ha apostat per cedir-lo un any més al Girona després que el curs passat no acabés de donar el rendiment esperat. El punta argentí va disputar un total de 33 partits comptant la promoció d’ascens –10 d’ells de titular– i va marcar dos gols, mentre que en la copa va ser titular en les quatre eliminatòries i va marcar dos gols, tots contra la Gimnàstica Segoviana. De fet, el pobre rendiment ofert li va fer perdre el seu lloc a la selecció olímpica de l’Argentina, amb qui n’havia aconseguit la classificació.

Ara Nahuel Bustos tindrà una segona oportunitat per demostrar el talent que va mostrar amb el Talleres argentí i que va provocar que el City fes una inversió d’uns sis milions d’euros per ell. No tindrà fàcil guanyar-se un lloc, i és que Stuani i Mamadou parteixen teòricament amb avantatge a la punta d’atac, i de moment el curs passat no va demostrar que pugui adaptar-se a la posició d’extrem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)