Girona

Oriol Alsina

Entrenador de la UE Costa Brava

“Les sensacions són bones”

La derrota no va inquietar gens el tècnic de la UE Costa Brava, Oriol Alsina, i és que, tot i ser el primer test de la pretemporada, el d’Arenys va extreure conclusions positives. “Estic content perquè ha estat el primer partit, contra un gran rival, i hem estat molt bé en la primera part. Després en la segona m’han sorprès bastants dels joves que han jugat, així que me’n vaig amb bones sensacions amb molts jugadors. Encara ens queda molta feina però ens hem de quedar amb això”, va comentar Alsina, conscient que el procés d’adaptació al municipal de Palamós, que a partir d’ara serà casa seva, ha d’anar pas a pas: “L’actitud ha de ser innegociable per a aquest equip juguem on juguem. Però en la primera part s’han vist bones connexions i seguretat defensiva. En aquest camp hi ha molts espais i s’ha de tenir més la pilota i trobar els jugadors de qualitat. És una qüestió de trobar l’equilibri però els jugadors estan ben predisposats.”

El que sí que va lamentar el tècnic d’Arenys és que la festa no pogués ser completa: “És una llàstima que un dia que pots fer una mica de caixa plogui, però la rebuda ha estat bona i esperem estar cada vegada més arrelats a Palamós.”

PRIMER PAS

“En aquest camp hem de tenir més la pilota. És una qüestió de trobar l’equilibri”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)