Girona

Bustos: “Vull demostrar que puc aportar molt més”

Ambició. El davanter argentí es mostra convençut que millorarà el seu rendiment en la segona cessió consecutiva al Girona procedent del City

El Girona ha fet l’acte de presentació del retorn de Nahuel Bustos al club en qualitat de cedit pel Manchester City. El davanter argentí, d’acord amb totes les parts, jugarà fins el proper 30 de juny al club gironí en una temporada en la qual espera aportar més gols i un millor rendiment per ajudar a l’equip a assolir els objectius marcats.

Convicció de tornar

El davanter ha explicat que des del primer moment que li van plantejar tornar a repetir la cessió amb el Girona ho va tenir clar: “No va ser tan difícil que tothom em convencés de tornar. Al club sempre em van tractar bé, com a casa, i aquesta era una de les millors opcions. A més l’objectiu és ambiciós i vull ajudar al club a aconseguir-lo”, ha dit.

El curs passat

“És obvi que no va ser la temporada desitjada i aquest és un altre motiu per estar aquí, per demostrar que puc aportar molt més. Primer, però, penso en el grupal i no pas en l’aspecte individual”, ha comentat el davanter argentí format a Talleres de Córdoba.

Sensacions amb Míchel

“Michel té una manera de joc diferent a la que portàvem a terme el curs passat. Pel davanter és més fàcil perquè les pilotes arriben amb més facilitat, això sí, ara hem de mirar de ser més eficients i efectius en els metres finals”, ha comentat Nahuel Bustos que admet que ha parlat ja amb el tècnic madrileny: “Hem parlat i li he manifestat que el grup està per davant, vol que marqui espais, pressioni i jugui bé. Jo treballo per aconseguir-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)