Espanyol

Més que un amistós

Pretemporada. La Fiorentina serà l’últim rival de pretemporada dels blanc-i-blaus, en un partit solidari en record a Dani Jarque i a Davide Astori

L’Espanyol s’enfrontarà a la Fiorentina aquest dissabte (19h.) a l’Stadio Artemio Franchi. Aquest partit, que tancarà la pretemporada blanc-i-blava, arribarà una setmana abans de l’inici de lliga. Però més enllà d’això, és el transfons que hi ha darrera d’aquest duel amb Dani Jarque i el jugador Davide Astori en el rerefons. De fet serà una trobada en redord de l’etern capità blanc-i-blau, mort el 9 d’agost del 2009 a Florència, i al al futbolista italià Davide Astori que també va morir per un àtac cardíac. De fet el torneig es juga sota la denominació de la Unbeatables Cup. Es tracta d’un torneig solidari i internacional que dóna suport a la investigació de miocardiopaties i mort sobtada. L’objectiu del torneig és sensibilitzar la societat i els esportistes sobre les malalties cardíaques, donar visibilitat per finançar la investigació mèdica, així com incentivar l’aplicació de desfibril·ladors i formacions en primers auxilis als centres mèdics esportius.

dissabte, Fiorentina i Espanyol no jugaran un amistós qualsevol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)