Espanyol

Wu Lei: “Soc l’esperança única de la Xina”

Pretemporada. El davanter enceta la seva quarta temporada com a blanc-i-blau convivint amb la pressió que té al seu país i la necessitat de millorar el seu rendiment a la lliga

Wu Lei és un futbolístic atípic en el futbol Europeu. Ara mateix és l’únic xinès que està jugant a Europa i això fa que tots els ulls dels aficionats del gegant asiàtic sempre l’estiguin observant amb lupa. Des de ben petit ha conviscut amb aquesta pressió que s’ha fet més gran quan va fer el salt a l’Espanyol. Les seves xifres i rendiment han anat de més a menys. Incisiu amb Rubi ha viscut una temporada crepuscular a segona. Ara espera retrobar-se amb el seu millor nivell tot i les crítiques de molts aficionats del seu país que no entenen que no tingui més protagonisme. “Entenc les crítiques dels aficionats del meu país. Sé que soc l’únic jugador que juga a Europa. Soc una esperança única, però també estic mirant l’aspecte d’aquí. Espero que la gent del meu país es fixi més en la necessitat de l’equip que de la crítica. Que hi hagi menys queixes i que l’afició sigui la de tot l’equip”, ha considerat el crac xinès acostumat a estar sota l’escrutini del públic. Tot i això, el davanter busca millorar la seva dinàmica de joc. “He de treballar més fort per guanyar-me aquests minuts”, ha apuntat conscient que ha de seguir fent passos endavant. “En aquests dos anys tinc moltes coses a millorar. Quan vaig tornar a la selecció Xina el ritme és més relaxat. Ho noto. Aquí he de millorar moltes coses i la primera, la definició, en els últims metres”, ha dit el futbolista conscient que no vol repetir un any com l’anterior a segona.”Vaig arribar a Espanya fa dos anys i estava jugant a la primera divisió i conec molt bé aquesta categoria. L’any passat no vaig tenir molts minuts, però tinc molta confiança en mi mateix. He d’aprofitar el meu caràcter. Són dues categories molt diferents (primera i segona) però vull generar més profunditat i espais en atac a l’equip”.

D’altra banda, Wu Lei afronta un any complicat i sense vacances. “Aquesta pretemporada està sent més dura per a mi perquè he tingut només dues setmanes de vacances. He intentat seguir el ritme dels companys i em trobo molt bé. Físicament estic bé”. Ara les ganes del davanter és retrobar-se amb l’afició “Estic impacient. Necessitem el seu suport i ànim”, ha incidit el xinès que no ha parlat dels objectius de l’equip i s’ha limitat a seguir el mantra de la plantilla. “Hem d’enfocar-nos en el partit a partit i guanyar a Osasuna i la meva obligació personal, fer els màxims gols possibles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)