Espanyol

La confiança de Wu Lei

Espanyol.El davanter xinès espera recuperar el protagonisme perdut el curs passat. “Vull demostrar la meva vàlua tàctica i el meu caràcter”

Wu Lei enfila la seva quarta temporada com a blanc-i-blau des que va aterrar a l’Espanyol, el gener del 2019. Ha viscut les gran alegries contemporànies del club, però també l’amargor del descens i, de manera personal, un protagonisme crepuscular en minuts que ara espera corregir en el retorn a primera. “Conec molt bé la primera divisió; no vaig tenir tants minuts l’any passat però ara mateix tinc molta confiança en mi mateix i vull demostrar la meva vàlua tàctica i el meu caràcter”, explicava el futbolista, que anava més enllà: “Vull aprofitar la meva especialitat, de generar espais i jugar en profunditat, per ajudar a l’equip”, va manifestar, i al mateix temps va admetre: “Haig de millorar la definició. Quan vaig tornar a la selecció xinesa, amb el ritme més lent, vaig poder relaxar-me. Aquí el ritme és molt més ràpid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)