Espanyol

Sergi Gómez: “Tenim un gran equip i ho hem de demostrar”

Mercat. “Tinc ganes de gaudir i seguir fent gran l’Espanyol”, diu el central en la presentació en què ha parlat d’objectius: “Fer, com més aviat millor, els 40 punts i després mirar cap amunt”

Sergio Gómez ha estat presentat aquest matí com a nou jugador de l’Espanyol. El central d’Arenys de Mar ha signat un contracte per tres temporades i és, fins ara l’únic fitxatge d’aquesta temporada. “Finalment hem pogut fer un fitxatge i contents de tenir el Sergi. Era la nostra prioritat per la posició i la persona. És el primer objectiu que teníem per aquesta temporada”, ha dit el conseller delegat, José María Durán. El director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, també ha estat en la presentació de Sergi Gómez. “Benvingut Sergi. Hem tornat a primera divisió i tenim un repte molt important. T’hem escollit perquè ens pots aportar aquest punt de competitivitat i experiència que necessitem a l’equip. Ha estat llarg el camí i ja estàs amb nosaltres. Que et vagi bé perquè això voldrà dir que a l’equip li anirà bé”.

El futbolista ha pres la paraula convençut d’on es troba i el que ha de fer. “Vinc molt il·lusionat, molt feliç i amb ganes de treballar. Puc aportar competitivitat, ganes i que l’Espanyol segueixi creixent”.

APORTACIÓ A L’EQUIP I PASSAT AL BARÇA.

“Fa uns anys que estic competint a primera a grans clubs com al Celta i Sevilla. Vinc a sumar amb la meva experiència i que l’Espanyol sigui millor demà que avui. Fa molts anys que he jugat al Barça i la meva professionalitat està per sobre de tot.

PROJECTES AMBICIOSOS A CELTA I SEVILLA.

“Fa una setmana que vinc treballant amb l’equip i el sistema està molt ben treballat. Sumen un any jugant plegats i es nota. Tenim un gran equip i ho hem de demostrar”.

GRUP I COMPANYS

“Vinc molt il·lusionat i crec que podem fer coses molt maques. Conec a molts jugadors i això també m’ha donat més ganes de venir. Feia temps que el club em volia i és una de les coses més importants per escollir on jugar la temporada vinent. La insistència, el projecte m’han ajudat a decantar-me per l’Espanyol tot i tenir altres ofertes”.

ROL DINS DE L’EQUIP.

“Vinc amb la il·lusió de donar la meva millor versió i que l’equip sigui una mica millor. Tinc ganes de gaudir i seguir fent gran l’Espanyol”.

OBJECTIU

“Ha apostat forts per mi i l’objectiu hem de ser molt conscients que hem de continuar a primera i fer, com més aviat millor, els 40 punts, però veig un equip molt compacte i amb ganes de fer coses boniques i mirar cap amunt”

QUÈ L’HA SORPRÈS?

“M’ha sorprès que tots els jugadors tenen una idea molt clara. El Vicente és un tècnic molt tàctic, hi ha automatismes molt marcats i els rols que tenen tots els jugadors”.

GANES DE REIVINDICAR-SE

“Sí, ha estat dos anys amb una competència molt elevada amb Diego Carlos i Koundé. No he tingut els minuts desitjats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)