Espanyol

El pes de l’experiència

Espanyol. Sergi Gómez arriba amb l’exigència de liderar la línia defensiva en el retorn a primera divisió. “Tinc ganes de gaudir i de continuar fent gran l’Espanyol”, diu en la seva presentació

Sergi Gómez va ser presentat com a nou jugador de l’Espanyol. És d’aquells futbolistes que dominen l’escena. Posat corporal elegant amb paraules clares i precises. Uns ingredients als quals cal afegir el pes d’un futbolista que arriba a l’Espanyol després de passar pel Celta i el Sevilla. Dos destins on ha polit el seu futbol i on ha crescut el seu carisma. Arriba a l’Espanyol amb l’exigència de sentir-se important i liderar la línia defensiva. “Tinc ganes de reivindicar-me. A Sevilla han estat dos anys amb una competència molt elevada amb Diego Carlos i Koundé. No he tingut els minuts desitjats”, va dir per desplegar els seus sentiments actuals. “Vinc molt il·lusionat, molt feliç i amb ganes de treballar. Puc aportar competitivitat, tinc ganes de gaudir i de continuar fent gran l’Espanyol”, va dir com a targeta de presentació. El futbolista va ser qüestionat pel seu passat blaugrana. “Fa uns anys que estic competint a primera en grans clubs com ara el Celta i el Sevilla. Vinc a sumar amb la meva experiència i que l’Espanyol sigui millor demà que avui. Fa molts anys que vaig jugat al Barça i la meva professionalitat està per sobre de tot”, va reblar tot incidint en el pes de la seva experiència i la capacitat de l’equip. “Tenim un gran equip i ho hem de demostrar, podem fer coses boniques”, va desgranar, però trepitjant la meta primària amb contundència. “Hem de ser molt conscients que hem de continuar a primera i fer, com més aviat millor, els 40 punts, però veig un equip compacte i amb ganes de fer coses boniques i mirar cap amunt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)