Girona

Montilivi podrà ocupar uns 4.500 seients

Més gent. El Ministeri de Sanitat i les autonomies acorden un aforament d’un 40% als estadis a l’agost, una setmana després que el Procicat limités l’entrada a 3.000 persones

El Girona té programada per avui l’assignació aleatòria d’entrades per al primer partit de lliga, el 14 d’agost contra l’Amorebieta (19.30 h), entre els abonats inscrits. La previsió inicial del club era fer lloc a 3.000 abonats, que era el topall que havia fixat la setmana passada el Procicat. Ara, però, el ventall s’ampliarà fins a uns 4.500 seients. Tot plegat, a partir de l’anunci que va fer la ministra de Sanitat, Carolina Darias. El govern espanyol i les comunitats autònomes van acordar al Consell Interterritorial de Sanitat que els esdeveniments esportius a l’aire lliure podran tenir un aforament màxim d’un 40% –a Montilivi són 4.480 seients, perquè n’hi ha 11.200– durant l’agost. El Girona té dos partits seguits a Montilivi, el dia 14 contra l’Amorebieta i el dia 22 contra Las Palmas.

En espais interiors, l’aforament està limitat a un 30%. Darias va indicar que els organitzadors hauran de garantir un accés esglaonat i limitar la mobilitat dels assistents, i també assegurar-se que porten mascareta tota l’estona. Durant el partit no es podrà fumar ni menjar, però sí beure aigua. El Girona ja va rebre públic en el play-off d’ascens a primera, amb un màxim de 1.500 aficionats.

El Costa Brava, ara no

L’anunci de la ministra va arribar poc després que el Girona confirmés que descarta organitzar el trofeu Costa Brava aquest estiu. El club deixa oberta la possibilitat d’organitzar-lo durant el parèntesi de Nadal, si és que la situació provocada per la pandèmia ha millorat. Les restriccions sanitàries han fet decidir el club a descartar l’organització d’un esdeveniment “amb un elevat cost”. A més, el Girona ha aprofitat l’estiu per fer un treball de regeneració de la gespa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)