Espanyol

Cabrera, discurs de capità

Pretemporada. “Hem de reafirmar el nostre compromís. Tots hem de fer un pas endavant en tots els sentits: com a club, plantilla i cos tècnic”, diu el central que considera que “si ens ho proposem, no tenim sostre”

Leandro Cabrera és un d’aquells futbolistes que no aixeca la veu fora dels terrenys de joc, però que es transforma dins de la gespa. És el temperament i la competitivitat que tenen, de sèrie, els futbolistes d’Uruguai. País petit en dimensions, però amb un futbol gegant. Tots els seus jugadors entenen el futbol com una lluita constant on la paraula rendició no està dins del diccionari. Cabrera no és una excepció. Només suma un any i mig a l’Espanyol, però ja forma part del nucli de capitans amb David López, Diego López i Embarba. “Ha passat moltes coses en molt poc temps, bones i dolentes, però amb moltes il·lusions del que ha de venir. Ara hem de trobar l’estabilitat i recorre un camí més plaent”, ha explicat el central en declaracions als mitjans oficials del club. “Hem cremat totes les etapes de la pretemporada i anar millorant en cada amistós. Hem anat de menys a més. Veig la gent molt motivada i amb ganes de créixer”, ha reflexionat sobre aquesta fase de preparació. Però el central ha anat més enllà en les seves valoracions i espera que aquesta temporada no sigui una més i apel·la a l’exigència personal i col·lectiva de tot el grup. Un discurs de capità de qui sap que ara és l’ocasió per demostrar que el patiment de l’últim any s’ha de veure recompensat a primera. “El nostre punt fort és tot el que hem viscut. Ens hem refet del descens, un cop molt dur, i hem construït una mentalitat, més que guanyadora, competitiva. Aquest és el nostre punt de partida i el nostre avantatge. Ens coneixem i sabem on ens hem d’exigir. La impressió que tinc és que, si ens ho proposem, no tenim sostre”, ha desgranat tot afegint: “Tots hem de fer un pas endavant en tots els sentits: com a club, plantilla i cos tècnic. Tenim l’oportunitat de fer una gran temporada i reafirmar valors i conceptes que han de quedar molt dins de qualsevol jugador que vingui aquí: competir, no abaixar els braços i, òbviament, sentir que representar aquesta samarreta té molt valor. No només pels que entrenem aquí, sinó per tot el que envolta l’Espanyol. Hem de reafirmar el nostre compromís i si ho fem, farem un pas endavant com a club”. Un discurs de capità per redoblar l’esperit d’un equip que no ha de conformar-se sinó que ha de lluitar per donar forma al seu destí.

Per últim, Cabrera també ha parlat de la incorporació de Sergi Gómez. “Sergi arriba amb la il·lusió d’aportar i com més siguem més es beneficiarà l’equip. Està amb una actitud espectacular i una gran predisposició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)