Girona

Carrils d’entrada i sortida

Moviments. El Girona té més a prop el retorn de Yan Couto per al lateral dret, via Manchester City, i molt avançades les negociacions amb l’Elx per traspassar-li l’esquerrà Johan Mojica

El Girona té encarrilada la sortida de Johan Mojica, un dels futbolistes que tenia tots els números de deixar el club però que ha anat allargant la seva estada amb l’equip de Míchel, pendent de resoldre el futur. L’Elx, que el va tenir cedit la temporada passada amb una opció de compra en cas de permanència a primera que va decidir no executar, no l’ha perdut mai de vista, però no estava disposat a arribar a la xifra pactada en l’opció (2,5 milions d’euros). Era un estira-i-arronsa, amb el temps, un mercat lent i l’aparició d’altres interessats sobre la taula. Finalment, l’Elx ha reactivat l’interès i ha fet un pas determinant per endur-se Mojica. Si res no es torça, l’acord és a punt de solfa. El club del Baix Vinalopó pagarà traspàs al Girona per quedar-se el defensa colombià, que acaba contracte a Montilivi al juny. L’esquerrà continuarà, d’aquesta manera, a primera divisió i al club amb el qual va jugar la segona part de la temporada passada (1.203 minuts en 17 partits) després d’una primera cessió a l’Atalanta. Mojica tancarà una etapa en què només ha jugat 34 partits de lliga de blanc-i-vermell –es va lesionar de gravetat després del mundial– després de ser fitxat al Rayo per 5 milions d’euros. Abans, n’havia jugat 40, com a cedit.

Un canó a la dreta

A l’altre costat de la defensa, el Girona confia tornar-hi a veure Yan Couto. El defensa brasiler està fent la pretemporada amb el primer equip del Manchester City, que pensa en una altra cessió perquè accentuï la progressió que va mostrar durant la segona volta a Montilivi. El Girona, que sempre ha somiat en el retorn de Couto, tenia en el Celtic una de les grans amenaces, però el lateral ha descartat anar-se’n al conjunt escocès. Hi ha altres pretendents, però el Girona està molt ben situat. Tot i que li va costar adaptar-se, amb 18 anys i en la seva primera experiència lluny de casa, el brasiler va ser una de les revelacions de segona A i va tancar el curs amb 26 partits (1.969 minuts). Sense ascens, el Girona assumia que li costaria repescar-lo, però ara ho té ben encaminat.

AMB MOJICA

Les converses amb l’Elx s’han accelerat i, si res no es torça, hi haurà traspàs

AMB YAN COUTO

El brasiler ha descartat anar al Celtic, i el Girona està ben situat entre els candidats

PROMET

El retorn de Yan Couto, després de la progressió del curs passat, seria un gran actiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)