Girona

Una derrota de les que fan mal

Al final. El Girona perd contra la Ponferradina 2-1 després d’igualar una diana inicial de Yuri ja en el 83. L’equip dirigit per Míchel Sánchez ha aguantat només tres minuts l’1-1 fins que Dani Ojeda ha establert el 2-1 definitiu (86’)

El Girona ha perdut el primer partit de la temporada en la seva visita a El Toralín (2-1). El conjunt gironí ha pogut igualar una diana inicial de Yuri (3’) gràcies a un gol de Nahuel Bustos després d’una assistència de Samu Saiz ja en el 83. Només tres minuts després, la Ponferradina ha pogut fer el 2-1 definitiu aprofitant una errada en la sortida de la pilota amb un xut de Dani Ojeda que ha acabat superant Juan Carlos després de tocar en les cames de Juanpe (86’).

El partit no ha començat gens bé per al Girona ja que la Ponferradina ha pogut avançar-se en la primera ocasió de gol que ha generat. Arnau i Gabri no han defensat bé una internada del lateral esquerre Ríos Reina, que ha pogut arribar fins a la línia de fons i fer una centrada picada a l’àrea petita. Yuri, sempre atent, ha rematat impecable amb el cap i ha fer l’1-0 tot just en el 3.

L’equip dirigit per Míchel Sánchez ha intentat reaccionar amb més possessió i tranquil·litat però li ha costat trobar la fórmula per fer mal a un rival que s’ha trobat amb el millor guió possible de partit. De fet, el control ha estat gairebé total del Girona, tot i que la Ponferradina avisava mitjançant els contracops. I la fòrmula no li ha anat gens malament, ja que han estat els de Jon Pérez Bolo els qui han arribat amb més claredat a través d’un xut d’Ojeda (24’) i un altre de Yuri, després d’una bona assistència de Naranjo (39’).

La productivitat ofensiva dels blanc-i-vermells ha estat escassa en el primer acte. Només Stuani ha pogut xutar entre els tres pals, en una acció sense gaire perill (27’).

En la segona part, el Girona ha controlat més les contres del rival ajustant tímidament la pressió i jugant en camp contrari durant més estona. Samu Saiz ho ha intentat de lluny, sense encert, i Juanpe ha rematat un corner amb la planta del peu que Amir ha aturat bé (53’). El porter local ha intervingut també en el 64 després que Nahuel Bustos assistís a Stuani, que ha provat un xut creuat.

El conjunt gironí ha anat perdent les forces i les idees en atac, però una passada entre línies d’Ibrahima l’ha controlat Samu Saiz per fer màgia i assistir de meravella a Nahuel Bustos. L’argentí ha rebut a dins de l’àrea i ha deixat enrere al porter per fer l’empat amb una rematada creuada.

Quan semblava que el Girona com a mínim esgarraparia un punt de El Toralín, una pèrdua en la sortida de pilota ha acabat amb una recuperació de la Ponferradina en camp gironí i amb Dani Ojeda reben a la zona de tres quarts. El futbolista local no s’ho ha pensat i ha fet un xut que després de tocar en les cames de Juanpe ha acabat a dins de la porteria de Juan Carlos (86’), establint el 2-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)