Girona

Bakary Traoré es continua recuperant a la Vall d’Hebron de l’accident de dijous

El jugador del juvenil del Girona Bakary Traoré continua ingressat a l’Hospital Vall d’Hebron recuperant-se de l’accident de trànsit que va patir dijous a la C-63 a Riudarenes quan anava a jugar amb el Girona B un amistós contra el Badalona que es va acabar suspenent. En el mateix vehicle que Bakary hi viatjaven dos jugadors més del juvenil que anaven a reforçar el filial i el conductor, que van ser traslladats al Trueta. En aquest cas les notícies són més positives, i és que els dos juvenils ja han rebut l’alta hospitalària i el conductor continua ingressat, però el seu estat va millorant.

Fins avui no s’havien fet públics els noms dels jugadors implicats, però tan l’agència de representació del jugador com el Girona avui han enviat missatges d’ànims al futbolista a través de les xarxes socials. A més, en un comunicat, l’agència agraeix les mostres de suport rebudes cap al futbolista, però demana que es respecti la intimitat del jugador i la seva família mentre continua el procés de recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)