Girona

El Girona fa oficial l’arribada de Pol Lozano cedit per l’Espanyol

Nova peça. El club blanc-i-vermell incorpora un dels futbolistes desitjats pel tècnic Míchel Sánchez. El migcampista de 21 anys pot jugar de pivot, al doble pivot o d’interior

El Girona ha anunciat, per fi, la incorporació del migcampista Pol Lozano en qualitat de cedit per l’Espanyol. El club gironí es fa amb una nova peça al mig del camp d’un perfil determinat i el desitjat pel tècnic Míchel Sánchez.

Pol Lozano va néixer a Sant Quirze del Vallès el 6 d’octubre del 1999. El futbolista es va formar a les categories inferiors del Mercantil i de l’Espanyol fins arribar al primer equip blanc-i-blau passant pel filial. El flamant fitxatge del Girona va debutar a primera el desembre del 2019, amb només 20 anys, i des de llavors ha estat en plena dinàmica amb el primer equip tot i que amb un paper secundari. De fet, Lozano va jugar el curs passat 24 partits de lliga a segona A però només 368 minuts –també va disputar dos duels de copa (157 minuts)–.

Precisament, la falta de protagonisme i l’edat del jugador, obligat a jugar per progressar, ha fet que l’Espanyol i el propi Lozano busquin una sortida en forma de cessió. L’escollit per totes les parts ha estat el Girona, tot i que anteriorment altres equips de segona com Las Palmas s’hi havien interessat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)