Girona

El Girona i Gumbau rescindeixen el contracte i el de Campllong fitxa per l’Elx

El Girona ha anunciat aquesta tarda el que és, sense cap mena de dubte, una de les sorpreses d’aquest mercat d’estiu, i és que Gerard Gumbau no continuarà al club de Montilivi després d’arribar a un acord per la rescissió del contracte que els unia. El migcampista de Campllong, de 26 anys, ja no va jugar cap minut en el partit de dissabte passat al camp de la Ponferradina i va fer sospitar que alguna cosa podia passar, però pocs es podien esperar aquest moviment. Finalment, però, el club i el jugador han decidit separar els seus camins després de dues temporades, en les que entre lliga, copa i play-off d’ascens el gironí ha disputat 89 partits amb la samarreta blanc-i-vermella, marcant dos gols.

Gumbau tenia nombroses propostes d’altres clubs de la categoria i de primera, i finalment ha cregut que el millor que podia fer era canviar d’aires davant la possibilitat de no tenir tan protagonisme amb Míchel, i ha acceptat la proposta que té sobre la taula de l’Elx. D’aquesta manera el migcampista gironí tornarà a la màxima categoria, on ja hi va jugar amb el Leganés i el Barça, amb qui va disputar 3 partits amb el primer equip.

El Girona no ha vist malament la sortida del migcampista, i és que d’aquesta manera allibera una part important de la massa salarial i podria tenir marge per incorporar algun futbolista més a banda de Pablo Moreno, que serà anunciat en les pròximes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)