Girona

Ibrahima Kebé amplia el contracte fins al 2024 i tindrà fitxa del primer equip

El migcampista malià acabava contracte al final d’aquesta temporada

El Girona continua immers en un últim dia de mercat mogut. Una estona després d’anunciar la rescissió del contracte de Gerard Gumbau el club ha anunciat la renovació d’Ibrahima Kebé. El migcampista malià, de 21 anys, acabava contracte al final d’aquesta temporada i ara ha ampliat el vincle amb el Girona fins al 2024. A més, Ibra Kebé passarà a tenir fitxa i dorsal del primer equip, a diferència del curs passat.

El malià va arribar al Girona el febrer del 2019 quan encara estava en edat juvenil, però el seu primer curs es va veure tacat per l’aparició de la pandèmia de Covid-19. Tot i això va debutar amb el primer equip jugant dos partits després de l’aturada. El curs passat es va fer un lloc al primer equip des del primer moment i va disputar un total de 32 partits entre lliga, copa i promoció d’ascens, mentre que en el que portem de temporada ha participat en els tres partits, sortint sempre de la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)