Girona

Confirmat el retorn de Pablo Moreno, cedit pel City

Un més. La de l’andalús és la tercera operació que es fa amb el club anglès després de les arribades de Nahuel Bustos i Darío Sarmiento. Moreno reforçarà l’atac i aportarà opcions a Míchel ja que pot ocupar un perfil de banda o en punta

El Girona ha oficialitzat un altre retorn a la seva plantilla. Es tracta del davanter Pablo Moreno, que repetirà la cessió procedent del Manchester City fins al final de la present temporada. El de Granada arriba al club blanc-i-vermell ja amb un any d’experiència com a sènior i disposat a oferir un rendiment encara major del que va poder mostrar la campanya passada (29 partits, nou de titular, 983 minuts i dues dianes entre la lliga, la copa i el play-off d’ascens a primera).

Amb un punt de maduresa major i la possibilitat d’oferir al seu tècnic l’opció d’ocupar qualsevol de les demarcacions de la línia d’atac, Pablo Moreno podria ser la darrera incorporació del Girona en aquest mercat estival a l’espera de poder lligar una última oportunitat de darrera hora o regirar, ja amb més pausa, el llistat de jugadors que quedin a l’atur abans d’avui a les 12 de la nit.

L’operació que s’ha tancat amb el City és la tercera en el que va d’estiu després de les de Nahuel Bustos i Darío Sarmiento. En el capítol de retorns al club, el propi Nahuel Bustos i Pablo Moreno repeteixen la cessió del curs passat, però també han iniciat una nova etapa com a gironins David Juncà i Aleix Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)