Girona

Polivalència per a l’atac

Tercera via City. Després de les arribades de Nahuel Bustos i Darío, els anglesos repeteixen la fórmula de la cessió amb Pablo Moreno, que es pot adaptar a diverses posicions ofensives

A mitja tarda, just després de fer oficial la sortida de Gumbau, el Girona va anunciar l’arribada de Pablo Moreno, de nou, cedit pel Manchester City. El futbolista andalús repetirà un segon any com a blanc-i-vermell amb l’objectiu d’oferir encara un millor rendiment després d’un primer curs d’adaptació al futbol d’alt nivell per al jove de 19 anys (l’any passat estava en edat de juvenil). Pablo Moreno va tenir un rendiment a les ordres de Francisco clarament de més a menys, i és que les lesions no el van respectar just quan l’equip s’enlairava i iniciava una ratxa triomfal que el va dur fins a la final del play-off d’ascens. El davanter format a les categories inferiors del Granada 74, el Ciudad de Granada i el Barça –també va militar al juvenil de la Juventus– va acumular 29 partits entre la lliga, la copa i la promoció, i va fer dues dianes (968 minuts acumulats en total).

Míchel disposarà d’una peça per a l’atac que es pot adaptar a qualsevol de les posicions. Pablo Moreno corre molt bé a l’espai, té esperit de sacrifici en la pressió i els desmarcatges, però també pot actuar en banda.

LA FITXA

Pablo Moreno Taboada
Granada, 03-05-2002 (19 anys) Alçada: 1,78 m
Etapa de formació
Granada 74, Ciudad de Granada i Barça
Etapa de sènior
13/14
Barça (Aleví A)
14/15
Barça (Infantil B)
15/16
Barça (Infantil A)
16/17
Barça (Cadet A)
17/18
Barça (Cadet A)
18/19
Juventus (Serie C) Juventus (Youth League)
19/20
Juventus (Serie C) Juventus (Youth League)
20/21
Girona (2a A) 29 p. 2 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)