Girona

Borja García es desvincula de l’Osca i podria arribar lliure al Girona

La sorpresa del mercat del Girona s’ha fet esperar fins a l’últim moment, i encara durarà unes quantes hores o, fins i tot, dies. I és que poc abans de les dotze de la nit l’Osca ha anunciat que ha arribat a un acord amb Borja García per la rescissió del seu contracte, que acabava el 2023. D’aquesta manera el mitjapunta madrileny, de 30 anys, passa a ser jugador lliure i pot negociar amb qui vulgui encara que s’hagi abaixat la persiana del mercat. En aquest sentit el més ben posicionat és el Girona, i és que Borja García ha forçat la sortida del conjunt aragonès fins l’últim moment amb la idea de tornar a Montilivi, d’on en va sortir el curs passat camí de l’Osca a canvi d’una xifra al voltant dels dos milions d’euros. El madrileny té ganes de tornar al Girona i el Girona el vol, i el més important, té espai en el límit salarial per incorporar-lo després de la rescissió de contracte de Gerard Gumbau.

Un cop segellada la sortida de l’Osca el Girona i Borja García podran negociar a partir de demà, i si no hi ha cap sorpresa el seu anunci com a nou jugador del Girona no s’hauria de fer esperar. El madrileny viurà així la seva segona etapa al conjunt blanc-i-vermell, on hi va disputar un total de 192 partits en les cinc temporades que va estar al club –de la 2015/16 a la 2019/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)