Girona

Pol Lozano: “Estic desitjant poder jugar per créixer com a jugador”

El Girona ha arrencat un migdia intens de rodes de premsa amb la presentació del migcampista Pol Lozano, que va arribar diumenge cedit per l’Espanyol. “Arribo per una temporada i no penso res més que en fer un gran any i després em tocarà tornar a l’Espanyol. Haig de jugar el màxim de partits possibles i això només ho puc fer si tinc el rendiment adequat. Estic desitjant jugar ja per créixer com a jugador perquè sé que si faig un bon any les coses aniran bé”, ha comentat Lozano, que ha tingut un bon detall enviant un missatge d’ànims als jugadors del Girona B afectats en l’accident de fa pocs dies.

Pol Lozano també ha explicat quin és el seu perfil i on pot aportar més. “Crec que encaixo més en el doble pivot, però vaig parlar amb l’entrenador i puc jugar en vàries posicions per ajudar l’equip, així que el que ell em demani”, comenta el migcampista, que ve de pujar a primera amb l’Espanyol: “Personalment va ser un any complicat però col·lectivament molt bo. Em va servir per aprendre a conviure amb un vestidor que busca l’ascens. Per això sé que hem d’afrontar cada partit com si fos l’últim perquè sinó les opcions de victòria baixen molt. Si el tècnic considera que haig de jugar d’inici divendres ho faré i sinó intentaré sumar des e fora.”

El migcampista ja ha realitzat els primers entrenaments amb l’equip, així que ja coneix la majoria dels seus companys. “Hi ha una bona combinació de joventut i experiència. Amb els altres migcampistes ens podrem complementar bé”, ha apuntat Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)