Girona

Pablo Moreno: “Volia tornar perquè no vaig acabar content el curs passat”

Després de la presentació de Pol Lozano ha estat el torn de la de Pablo Moreno. El davanter andalús repetirà cessió al Girona després d’arribar a un acord amb el Manchester City en les últimes hores de mercat. “No vaig marxar content després de la cessió de la temporada passada i per això volia tornar. No vaig tenir continuïtat i quan en tenia van aparèixer les lesions. Tenia un sabor amarg del curs passat i ara el vull canviar perquè l’experiència de la temporada passada m’ajudarà”, ha comentat Moreno, que crec que “els canvis sempre van bé i segur que aquesta temporada li anirà bé al Girona, que és un dels millors clubs de 2a A i és com una família”.

Respecte l’any passat l’andalús espera tenir més responsabilitat. “Sempre m’ha agradat tenir la responsabilitat i ser important, així que si he d’assumir galons no tinc cap problema. Puc jugar en totes les posicions de l’atac i serà el tècnic qui decidirà on puc jugar millor”, valora Moreno, que ha seguit l’inici de curs de l’equip: “Tenim molt bon equip i crec que aquest any es podran fer coses bones i complir l’objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)