Girona

Els abonats que s’agrupin tindran prioritat en el sorteig d’entrades per Montilivi

El Girona busca la fórmula per ocupar tot l’aforament permès a l’estadi, que contra el Valladolid podria ser d’uns 4.500 espectadors

El Procicat va anunciar ahir que l’aforament permès als estadis augmentarà fins al 40 per cent, cosa que permetria l’entrada a Montilivi d’uns 4.500 espectadors. El Girona encara no ha rebut la confirmació oficial d’aquest increment de la capacitat permesa, però des del club ja treballen per buscar la manera per augmentar al màxim l’assistència a Montilivi, i és que en les tres primeres jornades amb prou feines s’han superat els 2.100 espectadors quan, complint les mesures sanitàries, podien entrar uns 3.360 aficionats.

Per aquest motiu el club ha anunciat avui que a partir del pròxim sorteig d’entrades, que es realitzarà el dilluns 13 i correspondrà al partit del dissabte 18 (20.30h) contra el Valladolid –la inscripció és fins diumenge 12 a les 23:59h–, els abonats que s’hagin inscrit al sorteig amb agrupacions tindran prioritat respecte els que no ho hagin fet. D’aquesta manera el club pretén premiar aquells que han fet un pas per aconseguir entrada davant els que no s’han inscrit de cap manera, que fins ara tenien les mateixes possibilitats de rebre una entrada.

Les agrupacions s’han de gestionar dins de l’àrea de soci del portal web del club i es podran fer de manera individual o per grups, amb un màxim de 6 persones. El club ha anunciat que les agrupacions que s’han fet fins ara continuen vigents i seran vàlides per tenir prioritat en el sorteig, de la mateixa manera que es poden canviar o eliminar abans de cada sorteig. Les entrades, a més, es podran cedir a altres persones tal i com es podia fer fins ara.

Amb aquest nou sistema el club distribuirà primer les entrades entre tots aquells socis que hagin gestionat la seva agrupació. Si hi ha més socis inscrits que entrades disponibles el sorteig serà exclusivament entre els socis agrupats, mentre que si el nombre és inferior a les entrades disponibles aquestes es sortejaran entre els socis que no hagin gestionat la seva agrupació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)