Espanyol

Propòsit d’esmena

Espanyol. La plantilla fa autocrítica respecte dels tres primers partits de lliga i assumeix que necessita millorar la feina defensiva per poder obtenir millors resultats en la categoria

L’espai de reflexió de dues setmanes que ha provocat l’aturada de seleccions ha deixat un missatge intern a la plantilla prou clar: intensificar l’esforç. Leandro Cabrera, uruguaià de mena, va passar per la roda de premsa per explicar les conclusions a les quals s’ha arribat internament i totes consisteixen a apuntalar la feina defensiva i la solidaritat, dos pilars sobre els quals l’equip pretén construir tota la resta.

L’Espanyol no ha marcat encara en els 270 minuts disputats en la lliga fins ara, però per Cabrera només és una qüestió de temps: “Ansietat, cap ni una, ja vindrà”, es va limitar a dir el central, que va aprofundir més en aspectes que li toquen més de prop: “La conclusió és força fàcil. Si no estem al nostre cent per cent en l’aspecte mental i predisposats en tot moment a córrer pel company, podem passar de ser un bon equip a un equip mediocre. Ens hem de concentrar en això. En la teoria, no teníem dubtes [en les tres primeres jornades], però lamentablement no es va portar a la pràctica.” L’Espanyol ha estat irregular en el joc, sobretot deixant un mal regust en el partit contra el Mallorca, en què l’equip no va estar bé en cap de les facetes. I ara toca refer-se contra el vigent campió de la lliga, que requerirà tot l’esforç que esmenta el central. “No hem de desaprofitar les oportunitats que tenim i òbviament no hem de descuidar els detalls”, reconeix el defensa central: “Cal intentar que tot allò que generin ells sigui per mèrit i no per errades pròpies. Equips que guanyen lligues, com ara l’Atlético, amb un nivell tan alt, en el moment que els concedeixes una errada ho saben aprofitar. La clau serà la concentració.” Cabrera haurà de compartir eix defensiu amb un altre company, ja que l’Espanyol té la baixa de Sergi Gómez, que va veure la targeta vermella en els últims compassos contra el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)