Espanyol

Moreno: “La intenció és el més important”

L’Espanyol necessita sumar el primer triomf de la temporada malgrat que, al davant, hi tindrà l’Atlético en el proper partit que disputarà el conjunt blanc-i-blau (diumenge, 14 h). Vicente Moreno va donar la última hora de l’equip en la roda de premsa prèvia al matx.

Estat físic de la plantilla

“Pedrosa està bé, ha pogut entrenar amb certa normalitat. Esperem demà aviam com se sent i en funció de com es trobi tirarem endavant o no. Sobre Embarba, està bé. Ha pogut entrenar les dues setmanes. Però ara tenim alguns problemes amb alguns jugadors i veurem si podran jugar”

L’Atlético és el favorit per guanyar la lliga?

“Sens dubte. Venen de demostrar-ho. Són els actuals campions. Ara mateix han començat bé. Si ja tenien un gran equip i un gran entrenador, ara encara més perquè han reforçat l’equip. Tenen la capacitat de treure jugadors grans als grans. És un equip de paraules majors”.

Intencions

“La majoria d’equips si no juguen al cent per cent i si no tenen una màxima concentració ho tindran difícil per guanyar. I si nosaltres cometem els mínims errors possibles, i evidentment, si som mediocres contra l’Atlético de Madrid qualsevol errada et penalitzarà. És un equip de molta qualitat. Normalment t’exigeixen, si a sobre els hi facilites serà molt més difícil. Estic tranquil, donarem el millor de nosaltres. Sempre en un partit tindràs opcions de guanyar-lo”

Reforçats amb Griezmann

“No només Griezmann. Qualsevol jugador de la part de dalt, qualsevol d’ells té un gran nivell. Tenen variants a l’hora d’escollir, totes aquestes variants que té a la seva disposició, totes tenen molt nivell”

Yangel Herrera

“Quan parlem d’un jugador de nivell, sempre és benvingut. Ens pot ajudar, s’incorpora un jugador de molt nivell i ens farà molt millors. Ve amb un problema és una qüestió que passi algunes setmanes, calculo que pot estar en condicions després de quatre o cinc partits. Cal que comenci a entrenar.

Descans dels internacionals

“Parlant de l’equip que parlem, si no juguen els tres que dius, jugaran altres tres que seran millors. No crec que hi hagi molta diferència. L’equip que posi l’Atlético serà un equip de molt nivell, qualsevol equip ho voldria per ell mateix. També nosaltres tenim jugadors com ara Keidi que avui ha fet el primer entrenament. Nosaltres tenim Darder sancionat i quatre o cinc més lesionats; tenim unes quantes baixes. No sé dir-te si és més o menys avantatge o si és més o menys difícil. Intentem preparar el partit amb la nostra situació actual; en la que es trobin ells, ja es preocuparan ells”.

Públic a les grades

“Sens dubte, ens hagués agradat que fos amb l’estadi ple però desgraciadament no ha pogut ser. A poc a poc anem tenim la possibilitat de portar més públic però per nosaltres és molt important, tenen un paper molt important com va passar el dia del Vila-real que vam tenir una gran ajuda. Ens va possibilitar estar molt a prop.”

Quin partit espera

“Mai ho sap. Un espera un partit en què donem el millor de nosaltres. Hem de donar el màxim de concentració; molta exigència física”

Falta de gol

“Hem de buscar un equilibri, també som un dels que menys gols ha rebut. Tenim en una part que és molt bona que és la de generar i l’altra que és encertar. Som un dels que més ha generat ocasions de gol, és una qüestió que entrin. Hem de trobar un equilibri, el més important són generar-les”

Possible canvi de sistema?

“Sempre estem oberts i flexibles. Hem de mantenir-nos tranquils en la victòria i derrota. Sempre estem oberts i tot és una possibilitat, depenent dels jugadors i del rival. Però crec que no és el més important, la intenció és el més important”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)