Espanyol

Vicente Moreno: “Deu d’afegit? Espero que sigui igual quan ens interessi”

Polèmica. “Cadascú explica la seva pel·lícula” diu el tècnic blanc-i-blau sobre les acusacions de Simeone de pèrdua de temps

L’Espanyol ha donat la cara aquesta tarda davant l’Atlético de Madrid. Un partit que quedarà desat en la memòria col·lectiva pels 10 minuts de temps afegit decretats pel col·legiat Martínez Munuera. “Espero que sempre sigui igual quan ens interessi a nosaltres”, ha dit el tècnic de Massanassa. Una forma velada de contestar al seu homòleg de l’Atlético e Madrid, Diego Pablo Simeone, que ha considerat que els 10 minuts d’afegit es resumeixen per la pèrdua de temps dels catalans. “Em comentava el mateix, si havia vist deu minuts. També haig de dir que no vaig veure tant de temps perdut en un partit. Caldria veure, cal veure els canvis, l’aturada, les aturades per lesions. Cal mirar. És fàcil dir si es va equivocar o no”, ha dit Simeone de la seva conversa amb Vicente Moreno. En tot cas, el partit es va resoldre des de la banqueta on els homes de refresc de l’Atlético han acabat desfent i desendollant un bon Espanyol que ha anat de més a menys en el partit.

SENSACIÓ AMARGA.

“No està de més, al marge del resultat, que és el que buscàvem, quedar-se amb el positiu del treball. La gent ho veu. Tenim un gust totalment agre, però hem donat motius per a almenys treure algun punt. Si no haguessin existit aquestes dues accions, o si haguéssim encertat en la primera part, hauríem pogut guanyar. Però l’Atlético té aquesta capacitat”.

10 MINUTS D’AFEGIT.

“No opino. Això ho decideix l’àrbitre, em pot semblar millor o pitjor, però poc canviarà. No sé el que s’ha perdut, però no sempre es veuen en un partit deu minuts de descompte. Sóc totalment respectuós, espero que sempre sigui igual quan ens interessi a nosaltres o jugui al nostre favor”.

SIMEONE I LES PÈRDUES DE TEMPS

“Soc molt respectuós amb el que tothom diu, però quan parles ets esclau de les teves paraules i en altres partits cal veure quins fets, com pot haver passat en partits de Champions. Cadascun que conti la pel·lícula que vulgui…”.

CONVERS AMB SIMEONE.

“El que hagi parlat amb l’entrenador de l’equip rival queda aquí, però hem estat parlant en bona sintonia el tema dels minuts afegits. Sense més, no hi ha hagut cap història rara. Crec que estaven parlant ell i el meu segon, que són argentins i parlen molt, i he anat per a allà sense major història”.

GRAN PRIMERA PART.

“El plantejament buscava que l’Atlètic no trobés la forma malgrat el seu potencial, i en la primera part els emmanillem, i que poguéssim fer-los mal. Això també es va donar. És rar que l’Atlético en la mitja part faci tres canvis i et canviï el dibuix, és senyal que s’havien fet bé les coses. Però a partir d’aquí tot va començar a empitjorar. També va haver-hi canvis obligats, amb un esforç molt gran i aquesta calor que et va dificultant”.

DOS PUNT EN 4 PARTITS.

“Em quedo amb què en tres partits, i contra rivals de nivell, hem fet moltes coses bé i de molt de mèrit per a tenir més punts. Però no podem estar pensant en això, ni plorant, perquè tenim una nova oportunitat. Hem de repetir el bo que ha aparegut en aquests partits i que el resultat sigui positiu. És una qüestió d’insistència i tranquil·litat, si la línia de l’equip és la d’aquests partits, el normal serà sumar més. No m’agrada tenir dos punts, però pot passar, i a intentar sumar tres punts contra el Betis”.

CANVIS DE L’ATLÉTICO.

“Jo estic content amb els jugadors que tenim, amb els canvis, però evidentment és un equip en el qual no saps si els que entren són millors que els que surten. Aquesta és una mica la dificultat. En la primera part vam ser superiors, però tenen molt nivell en totes les posicions”.

ESTAT DE CALERO.

“Calero, en condicions normals, no hauria jugat. Uns altres vénen amb problemes. Són dificultats que hem de superar. Per a això tenim jugadors en plantilla. No plorem ni posem excuses. I quan no tenim a ningú del primer equip, recorrem a la pedrera”.

DEBUT LLUÍS RECASENS.

“El primer que hem de fer és felicitar-ho. Ve del Juvenil, ha debutat en el filial i no havia fet massa entrenaments amb nosaltres. Tenia una papereta difícil, amb el debut en Primera. Cal tenir tranquil·litat, és molt jove i té molt de marge de millora. Aquesta setmana recuperem a Sergi (Gómez) i anirem veient, però sempre mirem de reüll al filial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)